2777
2789
عنوان

گند اساسی زدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 39 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حقوق ما در حد هشت تومن نیست کمتره منم پس اندازمو دادم بهش 

ای وای 

پس کتک لازمی

تازه جالبه هزینه ی ضروری هم نبوده😐

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
خب پرینت حسابش بهترین مدرکه  این کافی نیست?

عزیزم این مدرک نمیشه وقتی پای شکایت بیادوسط طرف اگ ادم عوضی باشه هزارجور ادعا میتونه کنه 

من یچیزی فروختم اینم درقبال اون پولشو داده یا ازمن قرض کرده بود پولمو داده وخیلی ادعاها 

تونمیتونی حالا بیای ثابت کنی حرفتو 

انقد تو این زمونه ادم عوضی هست ی ادعاهایی میکنن ک فکت ازهم بازمیشه 

همیشه باید اماده هرجور حمله هایی باشی

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

حقوق ما در حد هشت تومن نیست کمتره منم پس اندازمو دادم بهش 

چن سالته 

چقد سادگی کردی 

این نتیجه عجله توکاره ک بعداز یه عملی تازه عقلت بکار میفته و بجوانب کاربهتر فکر میکنی 

براهمین گفتم همیشه قبل از حرکتی ازطرف زمان بخر 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

مرسی دوست عزیز اتفاقا از نظر شما شات گرفتم که همیشه بخونم 

قربونت سوالی داشتی درخدمتم بدون مشورت کاری نکن