2777
2789
عنوان

گند اساسی زدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 39 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین باید یادبگیری درجا دهنت بازنشه 

همیشه میدونی توچنین موقعیتهایی گیرمیفتی قدرت نه گفتنتو ازدست میدی و خراب کاری میکنی یه لحظه تامل کن جواب نده و بهش بگو اجازه بده فکرامو کنم بهت خبرمیدم

اجازه بده یمشورت کنم خبرمیدم

اجازه بده باخودم سبک سنگین کنم بهت خبرشو میدم

یادبگیر جاهایی ک گیرمیفتی ازاین کلمات استفاده کنی تا بخودت یفرصتی بدی بهتر فک کنی ی بازنگری رو تصمیمت داشته باشی و زمان میخری

الانم کاریه ک شده برات ی درس عبرت شد فورا واکنش نشون ندی سنجیده تر عمل کنی

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

اول مهارت نه گفتنو یادبگیر 

من خیلی سعی کردم اینو ب شوهرم یاد بدم اما متاسفانه هنوز یاد نگرفته 

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️

همکارته می دونی کی حقوقا رو میدن 

همون روز بگو که نگه ندارم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
نه فقط رسید کارت به کارت

خب برو بهش بگو من بهت ۸ تومن دادم خانوادم بشدت ناراحتن زندگیم داره ازهم میپاشه خواهشا برام یه سفته برابر پولم بیار 

توکه نمیخوای زندگی من ازهم بپاشه

الکی بگو  خانوادم فهمیدن طوفان بپاشده توخونمون

یا چک صیادی ازش بگیر یا رسیدی چیزی ازش بگیر ک دوروز دیگه بهردلیلی نتونس پولتو بده توگرفتاری نیفتی 

ثواب کردی کباب نشی لااقل تهش ب پولت برسی

ادمی ک ازاینده خببرنداره

یهو اونی ک بهترین دوستته میشه دشمنت ورق برمیگرد

عقل حکم میکنه احتیاط کنی و بی گدار ب اب نزنی

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲