2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

2221 بازدید | 15 پست

سلام دوستان،من این ماه ازکیت تخمک گذاری مکس استفاده کردم اولش خط کمرنگ بود و هرروز پررنگ تر میشد تا اینکه روز دوازدهم سیکلم باخط کنترل همرنگ شد وحتی کمی پررنگ تر،عصر همونروز که پررنگ شد کیت گذاشتم کمی کمرنگ تر ازخط کنترل شده بود ومن فهمیدم تخمک آزاد شده حالا امروز که روز سیزدهم سیکلم هست دوباره کیت استفاده کردم دوباره همون خط که کمرنگ شده بود پررنگ شده این به چه معنی هستش؟ممنون میشم راهنمایی کنید

عزیزم اولین باری که پررنگ شده بود باید اقدام میکردی یه شب درمیون.....کمرنگ و بعد پررنگ شدنش به معنی تموم شدن تخمک گذاریته

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بستگی به غلظت ادرارت داره

اولیو صبح گذاشتی با ادرار غلیظ دومیو عصر گذاشتی با ادرار رقیق 

جواب ادرار رقیق درست تره 

فردا ادرار میانه روزت بذار احتمالا پررنگ تر هم میشه 

برای کیت تخمگ گذاری اصلا از ادرار صبحت نذار جوابش غلطه فقط ادرار میانه روز 

به محض اینکه دو خط پر رنگ میشه،حدود۱۲تا ۲۴ساعت بعدش تخمک ازاد میشه،و ۲۴ساعت هم تخمک توی بدنتون زندست و باید به اسپرم برسه،اگر نرسید از بین میره و باید ماه بعد اقدام کنید

اره اگ کسی سر درمیاره خداخیرش بده یه توضیحی بده.منم میخام استفاده کنم ولی نمیدونم چجوریه

به محض اینکه دو خط پر رنگ میشه،حدود۱۲تا ۲۴ساعت بعدش تخمک ازاد میشه،و ۲۴ساعت هم تخمک توی بدنتون زندست و باید به اسپرم برسه،اگر نرسید از بین میره و باید ماه بعد اقدام کنید

عزیزم بستگی به غلظت ادرارت داره اولیو صبح گذاشتی با ادرار غلیظ دومیو عصر گذاشتی با ادرار رقیق  ...

شنبه صبح از خط کنترل کمرنگ بود شنبه ظهر پررنگ بود دوباره شب کمرنگ بود،امروز دوباره ظهر گذاشتم پررنگه گیج شدم کلا،من چون ماه پیش علائم تخمک گذاری نداشتم از کیت دارم استفاده میکنم

به محض اینکه دو خط پر رنگ میشه،حدود۱۲تا ۲۴ساعت بعدش تخمک ازاد میشه،و ۲۴ساعت هم تخمک توی بدنتون زندست ...

فقط باید همین یکی دوروز اقدام کنی؟بقیه روزا جلوگیری؟

اندکی صبر...🤍🌱

اره اگ کسی سر درمیاره خداخیرش بده یه توضیحی بده.منم میخام استفاده کنم ولی نمیدونم چجوریه

سلام عزیزم من شما و دوستمون که عنوان کیت تخمک گذاری رو گذاشته بودن راهنمایی میکنم:تست سریع تخمک گذاری با نمونه ادرار قابل تشخیص هست که اگر در قسمت T یک نوار رنگی و در قسمت C هم یک نوار رنگی ظاهر بشه نتیجه شما مثبت هست اگر عزیزم فقط روی خط C فقط یک نوار رنگی ظاهر بشه نتیجه تست شما منفی هست و اگر روی خط C هیچ نوار رنگی ظاهر نشه نتیجه شما نا معتبر هست و مجدد باید تست رو انجام بدین.