2821
2789
عنوان

سواله واسم..

56 بازدید | 4 پست

دقت کردین تنبلی تخمدان چه قدر زیاد شده؟منم مبتلام..دکتر گفت ارثیه ینی واسه همه ارثیه؟بعد من صورتم به شدت مو در اورده مدام در حال شیو ام ولی معذرت میخوام عادتم هر ماه دقیق هست حتی سر ساعت اتفاق میفته ولی این مشکلم دارم....الان خیلیارو میبینم تاپیک میزنن تورو خدا دعا کنید باردار باشم... ینی هر کی  تنبلی داره باردار نمیشه؟؟؟

مرتیکه مادر قهبه خاهر جن ده ننه قسطی پدر نامعلوم مادر شبهه دار درخواست نده اخه من چیکار با توی علاف بیکار دارم درخواست دادی ینی هم مادرت جین دست هم خاهرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بیشتر برای غذاهای شیمیاییه..بدنسازی .. عسل طبیعی(کوه)..تخم مرغ محلی..و کلی چیزای دیگه برای تنبلی تخمدان مفیده

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
ارثی چی میخواد مال غذاهایی که میخوریم

دکتر بهم گفت ارثیه و قابل درمان نیست فقط کنترل میشه میگن اگه پیشرفت کنه بیماری باعث دیابت میشه خیلی میترسم..

مرتیکه مادر قهبه خاهر جن ده ننه قسطی پدر نامعلوم مادر شبهه دار درخواست نده اخه من چیکار با توی علاف بیکار دارم درخواست دادی ینی هم مادرت جین دست هم خاهرت