2777
2789
عنوان

روش چاقی👇

118 بازدید | 7 پست

دوستان من رفتم دکتر برای چاق شدن واسم سیپرو نوشته .علمای نی نی سایت که میگن اصلا خوب نیست و عوارض داره و ... ولی متخصص برام نوشته گفته کمبود وزن شدید دارم. من نمیخوام پف کنم بعد دوهفته دوباره لاغر شم میخوام قشنگ اندامم یکدست پر بشه بنظرتون همراه با این قرص و مولتی ویتامین هایی که دکتر تجویز کرده چی بگیرم که وزنمو ببره بالا و درست حسابی چاقم کنه(گوشت بیفته بهم😍🥺)

اگ مشکل پول نداری

پودر انترامیل از داروخونه بگیر ویژه بزرگسالان آبیع 

اونو بخوری مرتب وزن میگیری 

مولتی دیلی هم عالیه

اینا همشون گرونن 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ مشکل پول نداری پودر انترامیل از داروخونه بگیر ویژه بزرگسالان آبیع  اونو بخوری مرتب وزن میگ ...

اگه واقعا تاثیرگذار باشه حتما میگیرم ولی دکتر بهم گفت اصلا سراغ پودر اینا نرو. ولی من خیلی دیر وزن میگیرم میخوام یچی باشه به وزنم شوک بده قشنگ تپلم کنه

مثلا چقد؟ 

مثلا این قوطی انترامیل شاید برا ۴ روزت بشه ۲۰۰ یا ۲۵۰ باشع هر قوطی حدیدا خبر ندارم از قیمتش

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
اگه واقعا تاثیرگذار باشه حتما میگیرم ولی دکتر بهم گفت اصلا سراغ پودر اینا نرو. ولی من خیلی دیر وزن م ...

پودری ک میگم مثل شیرخشکه اما چربه و پروتیینی هست

ت ی هفته مرتب بخوری صورتو لپ میندازع

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز