2777
2789
عنوان

گره لنفاوی

231 بازدید | 23 پست

کشاله رانم گره لنفاوی ری ا‌کتیو دارم آزمایش خون از نظر تومور و بدخیمی ها و عفونت هم دادم خداروشکر منفی بود 

۸ تا دکتر رفتم میگن برو زندگیتو کن خود به خود میره ، یکی هم گفت ممکنه نره و بی خطره 

میگن درد دارم میگن دردت عصبیه ! 

الان نزدیک دو ماهه اینطوری ام ، یه روز خوبم ، یه روز درد دارم ، چند بار سونو رفتم سایزش در حد یکی دو میل کمتر شده چکار کنم 

دردت شاید تلقین باشه.هر ۶ ماه سونو بده

دیرور تصادف کردم و یه کم ناراحتی داشتم از دیروز دردم بیشتر شده ، از طرفی پلی کیستیک هم هستم و سایز تخمدان هام یه کم بزرگتره ، دوستم ماماست میگه احتمال داره بزگی تخمدانت باعث درد کشاله ران هم بشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانمی تورم ها خوب شدن  همسرم دو ماهه پشت گوشش خوب نمیشه  اونم ری اکتیوه  یعنی خوبه ...

سلام عزیزم بله ری اکتیو نیاز به درمان خاصی نداره ، من ۱۵ تا دکتر رفتم ، کل شهرو به هم ریختا بودم ، خداروشکر دردم خیلی کم شده  فقط چون کشاله رانم هست هر دوطرف ، و چند تا هستند ، موقع پریود درد احساس می کنم ، اندازه شونو نرفتم چک کنم میترسم برم. حالا من برای سونو گردن هم رفتم هر دو طرف اندازه ۲ سانت ری اکتیو بود ! اونم دکتر گفت کار خاصی نمیخواد بکنی . درد هم ندارم.

به همسرت بگو به هیچ عنوان اصلا دستکاری نکنه، دست نزنه بهشون که چک کنه، گره های لنفاوی با دیت تحریک میشن و بزرگتر میشن .

ان شاءالله سلامتی همه بیمارانی که نگران هستند 

خانمی تورم ها خوب شدن  همسرم دو ماهه پشت گوشش خوب نمیشه  اونم ری اکتیوه  یعنی خوبه ...

تازه چون برای همسرتون یک سانته اصلا جای نگرانی نداره ،

برای من گردنم ۲ سانت بود ولی باز دکتر گفت چون ری اکتیوه مهم نیست

فقط بازم میگم بعش دست نزنه 

تازه چون برای همسرتون یک سانته اصلا جای نگرانی نداره ، برای من گردنم ۲ سانت بود ولی باز دکتر گفت چو ...

خانمی ممنون 

اینم میگین که برای گردنتون قابل حرکت بود یا ثابت

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
خانمی ممنون  اینم میگین که برای گردنتون قابل حرکت بود یا ثابت

میگم برای من بزرگ بود ۲ سانت بود ، اینکه میگن ثابت یا متحرک مهم نیست ، من پیش بهترین دکتر عفونی شهرمون رفتم گفتند همین که سونو نوشتا ری اکتیو ، یعنی مشکلی نیست

شما سونو رفته شوهرتون؟ کدوم دکتر سونو نوشت؟ جواب سونو رو به دکترتون نشون دادین؟

میگم برای من بزرگ بود ۲ سانت بود ، اینکه میگن ثابت یا متحرک مهم نیست ، من پیش بهترین دکتر عفونی شهرم ...

بله سونو داده ری اکتیو بود 

یک سانت و یک میل بود 

دکتره گفت چون یک میل بیشتره یه دارو میدم صبحا بعد صبحونه بخور 

که همسرم نخورد 

میگم برای من بزرگ بود ۲ سانت بود ، اینکه میگن ثابت یا متحرک مهم نیست ، من پیش بهترین دکتر عفونی شهرم ...

این که میگین بود 

یعنی الان دیگه خوب شدین ؟ 

چقدر طول کشید از بین بره و چطوری 

ببخشید انقد سوال میپرسم 

این که میگین بود  یعنی الان دیگه خوب شدین ؟  چقدر طول کشید از بین بره و چطوری  ببخ ...

نه عزیزم اصلا خبر ندارم که از بین رفته یا نه ، چون من اصلا بهش دست نمیزنم ، حتی دکتر بهم دارو هم نداد با اینکه دو سانت بود ، از دکتر مرسیدم بعد از چند وقت دوباره برم سونو که چک کنم کوچک شده با نه ؟ گفت نمیخواد بری ، برو زند.یتو کن ،  چون ری اکتیوه نمیخواد کاری کنی 

میدونی ری اکتیو چیه ، یعنی یه عفونتی قبلا تو بدن بوده که گره لنفاوی بهش واکنش داده ، و الان با اینکه عفونت نیست ولی گره لنفاوی تا مدتی متورم می مونه، دکتر گفت حتی ممکنه همینطوری بمونه ، عزیزم نگران نباش ، من از استرس و نگرانی معده درد اینا گرفتم ، بیخودی با استرس و نگرانی به خودت آسیب نزن ، کلا فراموش کنه 

اندازه دقیقشو از روی سوند میتوتی برام بفرستی نثلا مینویسه ۱۰ در ۲۰ 

نوشته : 

یک لنف نود با نمای ری اکتیو 

به ابعاد ۱۱/۸*3/5 در ناحیه postauricular چپ دیده شد