2777
2789
عنوان

رفیق بی چشم رو

315 بازدید | 25 پست

من اگ بهتم پیام دادم فقط به خاطر حرمت روز هایی که رفیق بودیم  دلیلی نداش خودتو چس کنی بلاک کنی  خیلی راحت پیام میدادی مزاحم نشو نمیخوام ارتباطی داشته باشم   الان میبینم همچین عن ام نبودی که اون زمان وقت صرف ت  میکردم اگ میدونستم آنقدر بی چش رو هستی که حرمت اون روز ها هم شکوندی تف ام واست زیادی بود جدی جدی فکر کردی چه عنی هستی  همون بهتر نباشی عنتر خانم

بچه ها اینو واسش فرستادم بلاک کردم  کسایی ک نمیدونن تاپیک قبل ام رو نگاه کنن متوجه میشن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه اگ جواب نمی‌دادم  نمیشد 😂 شاخه آما تو دنیای خودش

بهش بگو تو دنیایی که تو برام شاخی با خاموش کردن اینترنتم میرینم توش 😆

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 
میگم شاید گوشیش دست خودش نبوده مثلا دست شوهرش بوده شوهرشم دوستاشو بلاک کرده میخوای انقد زود قضاوت نک ...

ن آخه فکر نکنم  خودش  بلاک کرده. دوران دبیرستانم چس بود 

آخه بدم میاد کسی ناراحتم کنه منم مثل ماست فقط نگاش کنم

خب دلش نمیخواست بری تو پیجش و باهات هم کلام بشه حق طبیعیش که با هر کسی دوس داره ارتباط بگیره 

منم بودم صدبرابر تو دلخور میشدم اما دوس ندارم به طرف بفهمونم که با اینکارش خیلی دلخوذم کرده و بهم فشار اومده 

بهتر بود چیزی نمیگفتی.

منم بعضی وقتا حوصله خودمم ندارم دوست چند سال پیشم پیام بده جواب نمیدم کلا نه اینکه شاخ باشم یا مشکلی باهاش داشته باشم. صرفا خیلی مشکلات دارم حوصله ندارم فقط