2777
2789
عنوان

بدبختم من

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 40 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شما تا حالا معتاد ديدين از نزديك ؟ من برادرم ٧ سال از من كوچكتر بود ،انواع روش هايي كه به ذهنتون مي ...

اره میدونم هر چقدر که روش وایمیستم بدتر میشه هیچی هم نگفتی زورش بیشتر میشه اصلا بدبختیه بدبختییییب

خوشبحالت بخدا زندگیه منم جهنمه فقط یکی میخوام بیاد نجاتم بده از اینجا ببرتم

اشتباه نکن من یکیو میشناسم از اقوام خیلی نزدیک همین اشتباهو کرد زندگیش نابود شد شوهرش کار نمیکرد بعدم معتاد شد طفلک خودکشی کرد

الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️

ببر کمپ ترک اعتیاد ببینه اخر عاقبت این رفتارش ببینه کجا ختم میشه با چند نفر اونجا صحبت کنه درست میشه ...

خواهرم اگه انقدر ساده بود كه تو مملكت معتاد نميموند 

نمونه ش برادر من 

باور كن افتخار ميكنه به معتاديش

ببر کمپ ترک اعتیاد ببینه اخر عاقبت این رفتارش ببینه کجا ختم میشه با چند نفر اونجا صحبت کنه درست میشه ...

نبابا یکی از فامیلای نزدیکمون بخاطر اعتیاد مرد هر چقدرم بهش میگیم آخرت میشه مثل اون میگه بدرک میخوام ک اینطوری باشم بشما چ

فايده اي نداره  دريده تَر ميشن

عزیزم باید راه حلی باشه پسر خاله منم ی مدت میرفت بل رفیقاش ت باغ اینا مشروب میخورد اینا کشیدنیم دقیق نمیدونم فک میکنم میکشید و خلاصه هر روز دعوا اخر سر داییام اوردنش تو کار و یکی دوبارم کتک مفصل خورد خلاصه از جمع اون دوستا خارج شد و اومد رو کارالان زن و زندگی داره

خواهرم اگه انقدر ساده بود كه تو مملكت معتاد نميموند  نمونه ش برادر من  باور كن افتخار مي ...

میدونی چیه آدم از اینکه دشمناش شاد میشن دغ میکنه مخصوصا عمه هام همشون ذوق میکنن که داداشم اینطوری شده