2777
2789
عنوان

آدمای بد

140 بازدید | 24 پست

من هر جا رفتم سرکار با جون و دل کار کردم‌ ،حلال خوردم،تموم تلاشم رو کردم،اما اونایی ک دزدی میکنن بهترن براشون،همکار مالی راحت دزدی میکنه راحت ولی زندگی خوبی داره،زیرآب میزنه و... 

دیشب ب همسرم میگفتم خدا پس چرا با اینا کاری نداره،میگفت چون خدا مثل ما نیست

پس با این اوصاف چیکار کنیم؟کا هم دزد بشیم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم هیوچوقت خداروشکر سرمون تو زندگی بقیه نبود هیچوقت بین دو نفر رو بهم نزدیم بد نخواستیم ولی همه بد مارو خواستن سرشونو فرو کردن تو زندگیمون 

یادت باشه همیشه عاشق خودت باشی دختر چون تو هیچوقت تکرار نمیشی(:🩷✨️

همه زندگی آدم به این روزا ختم نمیشه یه روز روبه‌روی خودت میشینی و میگی مرگ نزدیکه آیا من آدم خوبی بودم و از وجه انسانی خودم راضی‌ام اینجاست که خودت فقط با خودت مقایسه میشی نه آدم‌های دوروبرت و فقط به خودت باید جواب بدی و فقط خودت و خدای خودتو باید راضی کنی.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
همه زندگی آدم به این روزا ختم نمیشه یه روز روبه‌روی خودت میشینی و میگی مرگ نزدیکه آیا من آدم خوبی بو ...

چرا فقط باید ما فک‌کنیم اینایی ک حق ما رو میخورن، اینایی ک سواستفاده میکنن از اعتمادمون چی میشن؟

همه زندگی آدم به این روزا ختم نمیشه یه روز روبه‌روی خودت میشینی و میگی مرگ نزدیکه آیا من آدم خوبی بو ...

میدونی از وی میترسم؟اینکه یروز بمیریم و بفهمیم هیچ حسابرسی وجود نداشته!

🧠:تو خیلی احساساتی هستی!🫀:و تو هم خیلی دروغگویی...
چرا فقط باید ما فک‌کنیم اینایی ک حق ما رو میخورن، اینایی ک سواستفاده میکنن از اعتمادمون چی میشن؟

هر کس جوابگوی اعمال خودشه و هر چی بیشتر تو دنیا فرو بره درومدنش سختتره.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
ماهم هیوچوقت خداروشکر سرمون تو زندگی بقیه نبود هیچوقت بین دو نفر رو بهم نزدیم بد نخواستیم ولی همه بد ...

همین بده من کاری با کسی ندارم،راه خودم رو میرم چ تو زندگی چ سرکار، ولی بقیه نمیزارن،بخدا من ک واگذارشده کردم بخدا اگه خدایی هست

اینا اون دنیا که نمی تونن برگردن جواب پس میدن 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!