2777
2789
عنوان

از اشتباهات بزرگتون تو زندگی بگین !

147 بازدید | 14 پست

من یکی از اشتباهات بزرگ زندگیم که حسابی درگیرش شدم و اذیتم اینه که یه تشک تمام فنر مارک رویال خریدم فنر هاش همش اذیتم میکنه خواب و اسایشم رو گرفته مجبورم یه تشک سنتی  بندازم روش بلکه فرجی شه

یکی دیگه از اشتباهات دیگم این بود که وقتی دندونم خراب شد نرفتم پرش کنم و همون پر نکردن ساده باعث شد بقیه دندون هام هم به مرور خراب شن یه مدت هم با دندون های جلوم غذا میخوردم به خاطر این موضوع اونارو هم خراب کردم و الان خیلی پشیمونم چرا از همون روز اول دندون هامو درست نکردم 

اشتباه دیگم این که با وجود این که چشام ضعیف بود و ژنتیکی اینجوری بودن اصلا رعایت نکردم و ۲۴ ساعته پای گوشی و تلویزیون و کامپیوتر می‌نشستم و الان چشام ضعیف تر شده 

سخت پشیمونم گاهی اوقات با خودم میگم شاید با عمل هم درست نشه 

و در کل بخوام اصلی ترین اشتباهم تو زندگی رو بگم این بود که هیچوقت درست فکر نکردم 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

زندگیو جدی گرفته بودم 

کاربر آقا ؛ چقدر به سمت مقصدت قدم برداشتی؟ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌         إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيداً وَ نَرَاهُ قَرِيباً                                                    ‌       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زود ازدواج کردم 

زیاد تو عقد موندم البته راه دیگه ای هم ندارم

نزدیک خانواده همسر خونه خریدیم 

درس نخوندم 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
زندگیو جدی گرفته بودم 

خب باید زندگیو جدی بگیره دیگه 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
خب باید زندگیو جدی بگیره دیگه 

منظورم دنیا بود 

کاربر آقا ؛ چقدر به سمت مقصدت قدم برداشتی؟ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌         إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيداً وَ نَرَاهُ قَرِيباً                                                    ‌       

اینکه دوستم ازم یه کاری خواست انجام بدم و من بخارش رفاقت قبول کردم 🤕

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

اینکه دوستم ازم یه کاری خواست انجام بدم و من بخارش رفاقت قبول کردم 🤕

اون کار چی بود 

درسمو نخوندم اونجور که باید‌...

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
اون کار چی بود 

بهم گفت یکی از فامیلامون هست که می‌خوام مچش رو بگیرم ببینم با کسی هست ، بهم گفت امتحانش کن

منم یه مدت با طرف چت میکردم فکر میکردم پسر خوبی هست یه روز بهم گفت من اکیپی دوست دختر دارم 🤐 یعنی گرخیدم قشنگ تا یه مدت تو شُک بودم😐 لعنتی آخه اکیپی

واقعا از خودم بدم اومد که با همچین کسی یه مدت چت میکردم

از اون موقع به بعد کلا از هرچی مرد و پسر هست بدم میاد متنفرم ازشون،فراری شدم ازشون ، با خودم عهد بستم دیگه با پسر چت نکنم حتی اگه تو پیام‌رسان پسر مزاحمم بشه دیگه جوابشو نمیدم حتی در حد سلام سریع پاک میکنم در این حد

ولی شد بزرگترین درس زندگیم

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

شوهر کردن بزرگترین اشتباه زندگیم بود بعد از اونم بچه دار شدن خیلی اشتباه بزرگتری بود بعدشم درس نخوند ...

دقیقا من همینطورم متاسفانه

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار