2777
2789
عنوان

خيانت

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 51 پست
دقيقا همينه ،اصلا تعجب ميكنم كه ميگن بشين سر زندگيت يعني سرمو بكنم زير برف خودمو به نديدن بزنم ؟؟؟ال ...

موندن خریتی بیش نیس عزیزم هر موقع کامل مطمئن شدی جونتونجات بده آیندت هرچیم بشه باز ازاون زندگی خیلی بهتره من تجربشوداشتم💔 

والان شکرخدازندگیم خوبه هرچندسختی هم کم نکشیدم ولی توکلت ک ب خداباشه خودش تنهات نمیذاره. 

خدااین زناروذلیل کنه طرف مایه زن خراب هست سالهاصیغه ی مردمتاهله ک براش خونه گرفته وتلفنی اصلارابطه ندارن فقط گاهی میادبهش سرمیزنه می‌ره واسه همین بهت توصیه کردم تعقیب بهترین راهه اگه امکانش باشه 

ایشالاک بهترین هابرات اتفاق بیفته عزیزدلم💋

Dunyada olumden baskasi yalan

[QUOTE=289606565]من قصد ندارم ادامه بدم به اين زندگي[/

ببین  عزیزم من شماره یه شخصی را دارم ظهر برات می فرستم تو این جور کارهای هک و .هست بهش پیام بده واتساپ  انشاالله یه راهی نشونت میده

برای حاجت روایی من صلوات لطفا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسش نداری همسرتون اصلا؟؟؟ اگه دوس داری نحوه آشنایی و ازدواج تون را بگو

نميدونم چي بگم،من اصلا به احساس و اين چيزا اعتقادي. ندارم فقط با عقلم ميخوام زندگي كنم 

سنتي بود 

[QUOTE=289606565]من قصد ندارم ادامه بدم به اين زندگي[/ ببین  عزیزم من شماره یه شخصی را دارم ظه ...

ميشه برامنم بفرستی

من به اندازه ی غم های دلمپیرشدم...ازتظاهربه جوان بودن خود سیرشدم....غم که از حدبگذرد دل حس پیری میکند...سن هرکس را جنس غمش اندازه گیری میکند