2777
2789
قربونت خب اول برم ازمایش یا برم دکتر؟؟؟؟

برو دکتر ازمایشای دیگم برات بنویسه دیگه شاید کمبود ویتامینی چیزیم داشتی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو آزمایش تیتر بتا بده فکر کنم همونم دکتر باید بنویسه  ولی آزاد هم میتونی بری

لازم به نوشتن دکتر نیست برو بگو اومدم ازمایش بارداری

دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه
شما که هفته ات تقریبا مثل منه اینجور شدی

چیو؟ این که خسته ای؟ 

من که انگار کوه کندم همش گشنمه خستم همش دراز کشیدم 

استرس یه طرف کمر درد و سنگینی و... 

تو چطوری😂😂

من خدایی دارم که در این نزدیکیست...                                 واسه روبه راه شدن کارو زندگیمون یه صلوات می فرستی؟🙃 

لازم به نوشتن دکتر نیست برو بگو اومدم ازمایش بارداری

دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه

دکتر عمومی هم برام میتونه بنویسه   اول میرم ازمایش میدم بعدش میرم دکتر زنان خیالمم راحت تره

F❤️M
24هفته ام بچه لگد میزنه احساس درد تو شکم ورحم دارم گاهی هم حس میکنم لگداش دم واژنمه

طبیعیه گلم منم همینجوری بودم و هستم من با این ضربه های یهوییش از جا می‌پریدم میگفتم الان که در بیاد  یه جورایی انگار میزنه تو مثانه و واژن

من خدایی دارم که در این نزدیکیست...                                 واسه روبه راه شدن کارو زندگیمون یه صلوات می فرستی؟🙃 
 دیدم کسی جواب نمیده نمیدونم چرا سوالم تایپ نشده بود😶

😂😂😂من جواب دادم برو بخون

طبیعیه گلم منم همینجوری بودم و هستم من با این ضربه های یهوییش از جا می‌پریدم میگفتم الان که در بیاد& ...

من الان یه مشکل دیگه هم دارم از دیروز بچه خیلی خودش سفت میکنه. نمیدونم انقباضه یا برای اینه که غذا باددار خوردم. وقتی خودشو جمع میکنه شکمم درد میگیره انگار که زخم باشه

من الان یه مشکل دیگه هم دارم از دیروز بچه خیلی خودش سفت میکنه. نمیدونم انقباضه یا برای اینه که غذا ب ...

منم نی نیم همش خودشو سفت می‌کنه راستش منم فرق انقباض و حرکت بچه رو نمیدونم چجوریه🤷

2790
2778
2791
2779
2792