2777
2789
عنوان

بی بی چک مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میگم نکنه چیزی شده باشه. چون نه پریود میخوره نه لک ساده.درد ندارم‌اصلا البته

نه قشنگم چیز خاصی نیست یا پریود میشی یا نه دیگه ، انشاالله که لانه گزینی باشه ولی چیز مهمی نیست گلم 

من آخرین پریودم ۱۲ تا ۱۸ اسفند بود  ۱۳ فروردین لک دیدم دو روز انگار ترشح قهوهایی بود  سه ...

منم ترشحاتم خیلی شده بود هفته پیش

در حدی ک شلوارم خیس میشد

فکر میکردم پریود شدم ولی میدیدم نه

انشالله انشاللله همه به مراد دلشون برسن

F❤️M
😂😂😂 خب دیگه تنهام اینجا مامانم یه شهر دیگس حداقل با بچه سرگرم 

اره واقعا حق میدم بهت انشاالله که قدمش برات خیر برکت بیاره ❤😍برای منم دعا کن تا اخر سال مادر شده باشم 

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 
اره واقعا حق میدم بهت انشاالله که قدمش برات خیر برکت بیاره ❤😍برای منم دعا کن تا اخر سال مادر شده با ...

مرسی عزیزم انشالله 

انشالله به صلاحت باشه عزیزممممم و خبر بارداریتوووووو بهمون بگیییییی ما برات ذوق کنیممم

F❤️M
مرسی عزیزم انشالله  انشالله به صلاحت باشه عزیزممممم و خبر بارداریتوووووو بهمون بگیییییی ...

فداتشم انشاالله با دعای شما 😁❤

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 
دوم تا پنجم فقط لکه دیدم اونم لکه های قهوه ای گاهی شدید میشد گاهی کم

منم اونطوریم لکه.بیربی چکم هاله انداخت الان از آزمایشگاه اومدم

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏