راستش من جای شما باشم همین امروز میرم آز میدم جوابش مثبت بود سریع میرم دکتر،اگه جواب آز مثبت باشه واسه لک بینی بهتون شیاف میدن
یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن است نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤ قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
ای جانم ❤️😍 انشالله بسلامتی دنیا بیاد !! بچه اولته؟؟؟ بنظرم نگو خودت برو ازمایش بده جوابشم بگیر با ی کیک کوچولو و ی جوراب نی نی سورپرایزش کن 😍😍 واسه منم دعا کن این ماه باردار باشم
من ی زنم 😍 با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه تو اقدام هستم برای نی نی قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،، مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو این مدت پریود نشدی آخرین تاریخ پریودت کی بود؟؟؟
نه دیگه پریودیم ۷ اسفند بود ک دیگه از اون ب بعد بخاطر قطع قرصای ضدبارداری ک دکتر داده بود بهم دودفعه لکه بینی داشتم ک دکترم گفت مال قرصه و مسئله ای نیس
قربونت عزیزم اره بچه اوله خودمم همین نظر رو داشتمممم ولی اخه من گواهینامه ندارم همه کا ...
خب با اسنپ برو اینجوری همیشه واستون خاطره میشه رو کیک هم بگو بنویسن بابا شدنت مبارک 😁😍
من خیلی ذوق نینی دارم ، تنبلی تخمدان شدید دارم و پریود خیلی نامنظم چند ماهی پریود میشم ،،، شما چی خوردین واسه خوب شدن
من ی زنم 😍 با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه تو اقدام هستم برای نی نی قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،، مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼
استارتر احتمالا دیشب مثبت کاذب بوده و بنظرم باردار نیستی با عرض معذرت😥