2789
عنوان

پام سوخت

117 بازدید | 13 پست

بچه روغن داغ برگشت رو پام دیشب ساعت 9 اینا بود

بعد از دیشب گذاشتم تو اب میارم بیرون میسوزه ابشم هر ی ساعت دو ساعت عوض کردم

به نظرتون اب نذاشته بهتر شه چون هنوزم میسوزه یا کلا میخواد بسوزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون لحظه اگه به اب نزنی سریعتر اروم میشه تا الان 

الان اگه در بیاری دردش بیست برابر تایم اوله

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

آب بدترش میکنه در بیار روغن طبیعی بزن روش مثل روغن گاو،روغن گوسفند،روغن بنه،روغن کنجد 

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

منم پام آب‌جوش ریخت از 1 ظهر تا 7 شب تو آب یخ گذاشتم خوب نمیشددددد... آخر در آوردم یکم تحمل کردم تا آروم شدد

وای روغن داغ 😢😩

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🖤......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

آب نزن بابا عفونت میکنه مگه نمیدونی سوختگی های عمیق رو آب نمیزنن

حتی وقتی یه نفر آتیش میگیره میگن با پتو خاموشش کنید نه با آب چون اگه عفونت کنه میمیره

یکم روغن نباتی بزن روش بعدش پماد کالاندولا بگیر بزن

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

آب نزن بابا عفونت میکنه مگه نمیدونی سوختگی های عمیق رو آب نمیزنن حتی وقتی یه نفر آتیش میگیره میگن ب ...

نه واقعا نمیدونستم موقه سوختگی چیکار کنم دیگه دیدم تو اب خوب میشه میزاشتم تو اب

الان در اووردم تازه داره تاولاش در میاد🤦🤦🤦🤦

ببین اگه شربت یا قرص استامینفن داری سیب‌زمینی رنده کن باهاش قاطی کن قبلش بهش شربت دیفن هدارمین اگه داری بزن بعد اینارو بزن رو سوختگی و ببند هم درد دو اروم میکنه و هم اینکه تاول نمیزنه و میتونی یه مسکن هم بخوری