2777
2789
عنوان

یه چیزی

84 بازدید | 9 پست

من از بچگی به دختر دایی و پسر دایی و کلا عروسا و بررگتر از خودمو ابجی یا داداش صدا زدم

الان بیستو دو سالمه

همجنان اینطوریم و یکم خجالت میکشم اگه اسم خالی بگم

حالا امروز تو یه جشنی یکی از دخترای فامیل که ۱۷ سالشع و دوتا بچه داره و خیلی خیلی زیرکه یه جوری با اینایی که من بهشون میگم ابجی رفتار میکنه انگار این راه و رسم به اونا یاد میده🫣من اصلا نمیتونم اونطوری باشم حرفای گنده گنده بزنم🥲

جالبه حس میکنم اونو بیشتر از من تو جمع زنونه زن محسوبنش میکنن تا من😂🫣هرچند من کلا از ریشه حرف زدنمم با اونجور جمعا فرق داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چون اون دوتا بچه داره🥴

منم متاهلم و یه بچه دارم

در کل مشکلم اون نیستا میگم من همنچان به این ابجی گفتنم ادامه بدم یا نه

از اول مامانم یادم داده اینطوری بگم حالا نمیدونم چه کنم😕

منم متاهلم و یه بچه دارم در کل مشکلم اون نیستا میگم من همنچان به این ابجی گفتنم ادامه بدم یا نه از ...

فک کردم مجردی😂

نه نگو تو فقط یه اجی و داداش داری اونم اجی و داداش اصلیت بقیه رو میتونی با عزیزم یا خانم صدا بزنی. ولی خواهش خودت که دیگ یاد گرفتی هیچ ولی به بچت یاد نده حتی یادش نده به غریبه بگه خاله یا عمو 

چقد بدم میاد از اینایی که به اقتضای سنشون رفتار نمیکنن دختر 17ساله ای که دو تا بچه داشته باشه و زنو ...

ببین دقیقا منم همین حسو دارم

و از نظرم اصلا جذاب نیست ولی وقتی تو یه جمعی میبینی تازه اونو هی ازش سوال میپرسن و فلان ادم یجور میشه

مثلا من خیلی کوتاه جواب میدم و تقریبا رسمی صحبت میکنم کلا عادتم اینطوریه ولی وقتی میام خونه شک میکنم که چرا بیشتر از این نمیتونم ارتباط بگیرم یا حرفایی که اونا میرننو بزنم

فک کردم مجردی😂 نه نگو تو فقط یه اجی و داداش داری اونم اجی و داداش اصلیت بقیه رو میتونی با عزیزم یا ...

نه اصلا به دخترم نمیگم

مامانمم تقصیر نداشتا میگفت بگو داداش تا فردا فکر نکنن به پسرشون نظر داریم😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز