2821
2789
عنوان

سلام بیایین

35 بازدید | 2 پست

حس میکنم بدنیا اومدم فقط عذاب بکشم خیلی بد شانسم حالم از همچی بهم میخوره هرچقدر انرژی منفی رو دور میکنم بازم چسبیده بهم ول نمیکنه مادر پدرم حالم ازشون بهم میخوره هیچوقت درکم نمیکنن میگن شوهر کن خیلی بهم سختی دادن واسه همین تو انتخاب شوهر حساسم حتی اونی که خیلی عاشقم بود و خاستگار بود بدون اینکه ببینمش گفتم نه نمیدونم چیکار کنم روان شناس هم پارسال رفتم فقط حرفه من چرا نمیتونم هچوقت با مادرم راه بیاییم بشدت نسبت به رابطه دوستام و ...با مادرشون حسودی میکنم قیافم خوبه حتی هرجا رفتم میگن ماشالا چه خوشگلی ولی شانس ندارم...تنها چیزی که حسودیشو میکنم داشتن خانواده خوبهههههههههه چرا اخه چرا روانیترین پدر پدر من شده چراااا بد اخلاق تر بی حصله ترین مادر مادر منه ...میخام یکی باشه باهاش حرف بزنم یه دو دیقه اینجا

پدرم خداروشکر الان خوبه 😭🤲🏻

ولی گذشته رو نمیتونم فراموش کنم دوتاش داداش بزرگتر از خودم دارم ۳۰ ب بالان بزرگه ازدواج کرد و پدرم چه بلاها تو مجردی سرش نیاورده بود بعد ازدواج هم ابرو خودش و زنشو برد زن داداشم از خانوادم متنفره داداش کوچیکم بخاطر همین فعلا ازدواج نکرده و رابطش با من خیلی خوبه ..با یکی از فامیلا صمیمیم تو درد و دل بهم گفت شوهر نکن فعلا دیدی چطور ابرو داداشتو برد ابرو توهم میبره باعث طلاق میشه نمیدونم چیکار کنم علاقم ارایشگریه نمیزاره برممم تو خونه هم دو دیقه بشینم پیششون دعواست واسه همین همش تو اتاقم  ...کل فامیل درو همسایه هم ازش متنفرن با همه دعوا میکنه دلم میخواد برم پیش روانشاس ولی یکی تو شهر هست اونم آقاست فقط میگه بخند و چرت و پرت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز