2777
2789
عنوان

سلام بیایین

35 بازدید | 2 پست

حس میکنم بدنیا اومدم فقط عذاب بکشم خیلی بد شانسم حالم از همچی بهم میخوره هرچقدر انرژی منفی رو دور میکنم بازم چسبیده بهم ول نمیکنه مادر پدرم حالم ازشون بهم میخوره هیچوقت درکم نمیکنن میگن شوهر کن خیلی بهم سختی دادن واسه همین تو انتخاب شوهر حساسم حتی اونی که خیلی عاشقم بود و خاستگار بود بدون اینکه ببینمش گفتم نه نمیدونم چیکار کنم روان شناس هم پارسال رفتم فقط حرفه من چرا نمیتونم هچوقت با مادرم راه بیاییم بشدت نسبت به رابطه دوستام و ...با مادرشون حسودی میکنم قیافم خوبه حتی هرجا رفتم میگن ماشالا چه خوشگلی ولی شانس ندارم...تنها چیزی که حسودیشو میکنم داشتن خانواده خوبهههههههههه چرا اخه چرا روانیترین پدر پدر من شده چراااا بد اخلاق تر بی حصله ترین مادر مادر منه ...میخام یکی باشه باهاش حرف بزنم یه دو دیقه اینجا

پدرم خداروشکر الان خوبه 😭🤲🏻

ولی گذشته رو نمیتونم فراموش کنم دوتاش داداش بزرگتر از خودم دارم ۳۰ ب بالان بزرگه ازدواج کرد و پدرم چه بلاها تو مجردی سرش نیاورده بود بعد ازدواج هم ابرو خودش و زنشو برد زن داداشم از خانوادم متنفره داداش کوچیکم بخاطر همین فعلا ازدواج نکرده و رابطش با من خیلی خوبه ..با یکی از فامیلا صمیمیم تو درد و دل بهم گفت شوهر نکن فعلا دیدی چطور ابرو داداشتو برد ابرو توهم میبره باعث طلاق میشه نمیدونم چیکار کنم علاقم ارایشگریه نمیزاره برممم تو خونه هم دو دیقه بشینم پیششون دعواست واسه همین همش تو اتاقم  ...کل فامیل درو همسایه هم ازش متنفرن با همه دعوا میکنه دلم میخواد برم پیش روانشاس ولی یکی تو شهر هست اونم آقاست فقط میگه بخند و چرت و پرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷