2777
2789
عنوان

امشب دوستم دیدم

352 بازدید | 60 پست

همکلاسیم بود دوران دبیرستان چقدر خوشبخت زندگی کرده جدیداترکیه بود چقدرشوهرش پولداره چقدردوستش داره  کلی خوشبخته اززندگیش میگفت از خرج ومخارجش به خودم نگاه کردم خرج دوماهم میشه 😒انشاالله همیشه اینجوری باشه بعضیا چقدرخوب زندگیشون انتخاب کردن یاشدم شانس همیشه یارشون بوده

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا تو چند ساعت اومد از خرج و مخارجش گفت ؟ طرف عقده ایه بیشتر 

تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))
شانس دارن بعضیا 

میگفت رفتیم ترکیه هفته پیش منوشوهرم نفری 18میلیون باهتل میگه ساندویچ اونجا 300هزارتومنه 😒🙄

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

چگونه خود را بدبخت کنیم؟ صد در صد تضمینی  خودمونو با اطرافیان مقایسه کنیم

افرین مقایسه میکنیم انگارافسرده میشیم من سعی میکنم فکرنکنم

میگفت رفتیم ترکیه هفته پیش منوشوهرم نفری 18میلیون باهتل میگه ساندویچ اونجا 300هزارتومنه 😒🙄

😕😕 کاش یکم ازون پولا به ما برسه والا 😐😐

★دعا کنین دخمل خوشملم سالم به دنیا بیاد و راحت زایمان کنم★
درسته تو خم سعی کن از این به بعد خوشبخت شی یکاری کن بسکار نشین 

دوستدارم کارکنم خرج داشته باشم به خودم برسم ولی باحقوق نچدانی ک داریم هیچی ک هیچی

الهی شکر انشالله خوشبختیش هزار برابر بشه

من انتخابم اشتباه خانودم بود

کسی که دوسم داشتو پس زدن و اون الان بزرگترین شرکت ساختمانی شهرمونو داره با ده تا ماشینای خاص که از دبی وارد میکنه

خانوادم منو دادن به کسی که بزرگترین افتخارش اذان گفتن تو مسجد محلشون بود

از آخرشم همون دیدم بهم خیانت چتی میکنه با چند نفر عکس رد و بدل کرده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

این فقط اومده تو رو بپکونه و بره ها....

وگرنه ادم اگه واقعا حس غنی بودن داشته باشه قایمش میکنه ک‌حسرتشو‌نخورن