2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خخخ همون بهتر ک شوهر جذب نکنی  تا میتونی پول جذ ب کن🤣🤣

چیزای خوب جذب نمیشن🥲😂کافیع ک بگم مثلاااا موهام نمیریزه.خداشاهده روز بعد انقد میریزه ک نگو.یا بگم صورتم جوش نداره.روز بعد جوش جوشی و....

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!
چیزای خوب جذب نمیشن🥲😂کافیع ک بگم مثلاااا موهام نمیریزه.خداشاهده روز بعد انقد میریزه ک نگو.یا بگم ص ...

خخخ منم همینجوریم 

مثلا میگم چ قد این لباسو خوب نگه داشتم پاره میشه لامصب😅

میدونم عزیزم میخواستم‌ببینم در چ مورد جذب کردی 

آها

مثلا یادمه برای هفتمم میخواستم ثبت نام کنم یه مدرسه ای بنر اسامی رتبه دارا رو دیدم گفتم مطمئنم منم اسمم میاد بین اینا و شد و رتبه اول   و دوم شدم هر ترم و  نهمم که مدرسم و عوض کردم باز فکر کردم که منم اسمم میاد بین اینا و رتبه اول شدم با معدل ۱۹/۹۳

یا میگفتم یکیو میبینم میشد و میدیدمش

الانم بزرگ ترینش جذب کردن اونیه که دوسش دارم ببینم میشه یا نه

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))
آها مثلا یادمه برای هفتمم میخواستم ثبت نام کنم یه مدرسه ای بنر اسامی رتبه دارا رو دیدم گفتم مطمئنم ...

عالیه

برات ارزوی موفقیت و خوشبختی دارم عزیزم❤️

ان شاالله اونم جذب میکنی

عالیه برات ارزوی موفقیت و خوشبختی دارم عزیزم❤️ ان شاالله اونم جذب میکنی

ممنون 

ان شاالله

امیدوارم توهم تو همه مراحل زندگیت موفق باشی و غم نبینی🙃❤️

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))
خخخ منم همینجوریم  مثلا میگم چ قد این لباسو خوب نگه داشتم پاره میشه لامصب😅

😂😂😂😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!