2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخ همون بهتر ک شوهر جذب نکنی  تا میتونی پول جذ ب کن🤣🤣

چیزای خوب جذب نمیشن🥲😂کافیع ک بگم مثلاااا موهام نمیریزه.خداشاهده روز بعد انقد میریزه ک نگو.یا بگم صورتم جوش نداره.روز بعد جوش جوشی و....

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!
چیزای خوب جذب نمیشن🥲😂کافیع ک بگم مثلاااا موهام نمیریزه.خداشاهده روز بعد انقد میریزه ک نگو.یا بگم ص ...

خخخ منم همینجوریم 

مثلا میگم چ قد این لباسو خوب نگه داشتم پاره میشه لامصب😅

میدونم عزیزم میخواستم‌ببینم در چ مورد جذب کردی 

آها

مثلا یادمه برای هفتمم میخواستم ثبت نام کنم یه مدرسه ای بنر اسامی رتبه دارا رو دیدم گفتم مطمئنم منم اسمم میاد بین اینا و شد و رتبه اول   و دوم شدم هر ترم و  نهمم که مدرسم و عوض کردم باز فکر کردم که منم اسمم میاد بین اینا و رتبه اول شدم با معدل ۱۹/۹۳

یا میگفتم یکیو میبینم میشد و میدیدمش

الانم بزرگ ترینش جذب کردن اونیه که دوسش دارم ببینم میشه یا نه

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))
آها مثلا یادمه برای هفتمم میخواستم ثبت نام کنم یه مدرسه ای بنر اسامی رتبه دارا رو دیدم گفتم مطمئنم ...

عالیه

برات ارزوی موفقیت و خوشبختی دارم عزیزم❤️

ان شاالله اونم جذب میکنی

عالیه برات ارزوی موفقیت و خوشبختی دارم عزیزم❤️ ان شاالله اونم جذب میکنی

ممنون 

ان شاالله

امیدوارم توهم تو همه مراحل زندگیت موفق باشی و غم نبینی🙃❤️

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))
خخخ منم همینجوریم  مثلا میگم چ قد این لباسو خوب نگه داشتم پاره میشه لامصب😅

😂😂😂😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!