2777
2789
عنوان

چربی خون خانما کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 8129 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

.آب پز کنید .من خودم رو برنجم روغن نمی‌کشم‌‌..قیمه بادمجون وقیمه معمولی دیگه بادمجان و سیب زمینی رو سرخ نمیکنم..میریزم داخلش...روی غذاهام شوید وسیر برای خودم می ریزم...دسروژله وشیرینی وخامه وکره وشیرینی  رو حذف کردم...تا تری گلیسیرین م هم پایین اومد..کنارش پیاده روی ..وقتی پای سلامتی در میانه دیگه همون غذام باید درمونم رو کامل ومزه رو صرفنظر کرد .

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

نمیدونم میگن یه جور قرص برنج هست برا چربی 

قرص ویتامین ب ۳هم چربی خون وقندخون روکنترل میکنه یه خانمی هم اومده بوداون تری گلیسیریدش ۶۵۰بودبه اون رژیم غذایی ودارودادن وگفتن بایدهرروزیه ساعت پیاده روی کنه شمااصلانگران نباش واقعابالانیست برای من پارسال۲۴۰بوددکترگفتم ۴۰تابالاست خندیدگفت پاشوبرو ۴۰تاچیزی نیست ولی خودم واقعارعایت نکردم مخصوصاشیرینی وهله هوله وشکروقند تری گلیسیریدروبالامیبره شمایک ماه رژیم بدون چربی وچیزای شیرین بگیربروآزمایش بده اگه نیومدپایین هرچی خواستی بهم بگو..این احساسه خفگی بخاطرافسردگی یااضطرابه شک نکن منم زیادخودخوری وناراحتی دارم حالت خفگی بهم دست میده اینجورمواقع یه لیوان آب خنک بخوربرو پیاده روی کن خیلی سبک میشی

چربی خونه ۲۵۰انقدرام بالانیستا؟!چرابهت جم فیبروزیل داده؟جواب آزمایشتوبذارببینم چیت بالابوده؟اگه فقط ...

ببخشید شما میدونین جایگزین جم فیبروزیل چیه ? انگار دیگه داروخونه ها نمیدن