سلام خانم ها خوبین من چربی 250تا هست نمیدونم چیکار کنم قرص میخورم کپسول جم فیبروزیل 300دکتر داده ولی انگار فایده نداره با حالم بد میشه احساس خفگی بهم دست میده من خودمم 27سالمه دوتا بچه کوچک دارم توروخدا هرکی میدونه گیاهی یا هرجور که میدونین راه حل داره بهم کمک کنین
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
واسه منم ۲۸۰ بود دکتر قرص نداد گفت اگه ۷۰ سالت بود قرص میدادم.کاری نمیکنم و علایمی هم ندارم
منم مثل تو هستم گاهی فکر میکنم چقد بیخیالم بقیه چقد حرص میخورن😐
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
فنوفیبرات میخوردم ولی الان پیدا نمیشه از کجا تهیه کنم
ابجیم با این قرص چربی زیر ۲۰۰اومد چهارصد و خورده آیی بود
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
فنوفیبرات میخوردم ولی الان پیدا نمیشه از کجا تهیه کنم
مثل اینکه نیست منم ۲هفته پیش گرفتم برای مامانم میخواستم بگیرم چندتاداروخونه رفتم نه لوواستاتین بودنه فنوفیبرات نمیدونم چرایهوبعضی ازداروهاپیدانمیشه ولی بازم میگم من ۳تادکترمتخصص قلب رفتم گفتن زیر۴۰۰نیازی به قرص نیست
منم خیییلی بیخیالم☹☹ تقریبا ۱سال و۳ماه پیش آزمایش داده بودم، همش میگم دوباره برم یه آز بدم نمیرم😐
تومنی یا من تو هستم 😐ولی بنظرم هر دو بریم خطرناک نباشه