نازی۱۱۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 845 عنوان ای خدا بدبخت شدم 262 بازدید | 15 پست سنگ صفرا دارم سنگ رفته تو مجاریم گیر کرده آنزیم های کبدیم به شدت رفته بالا از درد دارم میمیرم دکترمم عملم نمیکنه میگه فعلا نمیشه 1402/02/17 | 01:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_sahana عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 29646 ولی من همون قسمتا بعضی وقتا ک نفس میکشم درد میکنه معمولا وقتی حالم بده نمیدونم کبده کلیه صفرا طحال چیه یک عدد چپی
شبگرد___ عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 4624 اورژانسی عملت میکنن برو بیمارستان مورفین بزنن آروم شیخداروشکر من عمل کردم راحت شدم ایشالله توهم عمل کنی آروم بشی خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
نازی۱۱۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 845 اورژانسی عملت میکنن برو بیمارستان مورفین بزنن آروم شی خداروشکر من عمل کردم راحت شدم عصری مورفین زدن برام الان دوباره دردش شروع شد توروخدا شما سنگ تو مجاریت گیر نکرده بود؟
شبگرد___ عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 4624 عصری مورفین زدن برام الان دوباره دردش شروع شد توروخدا شما سنگ تو مجاریت گیر نکرده بود؟ قرص هیوسین بخور اگر مورفین زدی چرا منم ۶ تا سنگ گیر کرده بود داشتن عفونی میشدن ک عملکردم خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
نازی۱۱۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 845 قرص هیوسین بخور اگر مورفین زدی چرا منم ۶ تا سنگ گیر کرده بود داشتن عفونی میشدن ک عملکردم آنزیم کبدیتون بالا رفته بود یا دچار زردی شده بودین؟
شبگرد___ عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 4624 آنزیم کبدیتون بالا رفته بود یا دچار زردی شده بودین؟ پوستم تیره و پر جوش آنزیم هم بالا رفته بود خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
نازی۱۱۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 845 پوستم تیره و پر جوش آنزیم هم بالا رفته بود آنزیم های کبدیم رفته رو ۸۰۰ توروخدا شما چیکار کردین دکتر میگه اول باید ercp برات انجام بدیم
شبگرد___ عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 4624 آنزیم های کبدیم رفته رو ۸۰۰ توروخدا شما چیکار کردین دکتر میگه اول باید ercp برات انجام بدیم کلی ام آر ای و آزمایش و اینا انجام دادم دقیق معلوم شد وضعیتم بعدش دارو وعمل خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
نازی۱۱۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 845 پوستم تیره و پر جوش آنزیم هم بالا رفته بود توروخدا بهم بگو واسه شما چیکار کردن عملتون باز بود یا لاپرا؟قبل از عمل سنگاتونو دراوردن
شبگرد___ عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 4624 توروخدا بهم بگو واسه شما چیکار کردن عملتون باز بود یا لاپرا؟قبل از عمل سنگاتونو دراوردن من لاپاراسکوپی بود ولی اگ سنگا عفونی باشن عمل باز باید بشه توی لاپارسکوپی خود صفرا و سنگا رو درآوردن و دادم یه خودم خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
نازی۱۱۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 845 من لاپاراسکوپی بود ولی اگ سنگا عفونی باشن عمل باز باید بشه توی لاپارسکوپی خود صفرا و سنگا رو درآوردن ... تو ام آر آی معلوم شد تو مجرا گیر کرده ؟منم فردا ام آر آی دارم
شبگرد___ عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 4624 تو ام آر آی معلوم شد تو مجرا گیر کرده ؟منم فردا ام آر آی دارم اره و معلوم میشه ک عفونت کردن یانه خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
نازی۱۱۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 845 اره و معلوم میشه ک عفونت کردن یانه مرسی عزیزم که جوابمو دادی یادت نیست آنزیم های کبدیت چند بود ؟من خیلی درد دارم
شبگرد___ عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 4624 مرسی عزیزم که جوابمو دادی یادت نیست آنزیم های کبدیت چند بود ؟من خیلی درد دارم ن والله عزیزم یادم نیست الان ۴ سال از عملم گذشتهاگر مورفین زدی قرص هیوسین بخور آروم نشدی باید بری مرحله بعد متادون تزریق میکنن خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....