2777
2789
عنوان

امروز صبح

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترکوچولوت بعتون نیاز داره

حتی حرف هم نمیتونه بزنه امروز همش غصه خوردم تو آسانسور با دوتا بوس به کله هامون میخاس ینی جبران کنه یا مثلاً بعد از چقدر با تماس من رفته ماهی آورده اما کلا اخلاق نداره همش یا خابه یا مغازه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

لطفا دخترتو به مهد عادت بده پدرش خسته اس ،اعصاب برخی مردا نمیکشه بچه نگه دارن ،البته بازم تو باش زند ...

مهد داره تعطیل می‌کنه بعد دخترم هنوز جیشش رو هم نمیگه و هیچ مهدی با این شرایط نمی‌پذیرش 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

حتی حرف هم نمیتونه بزنه امروز همش غصه خوردم تو آسانسور با دوتا بوس به کله هامون میخاس ینی جبران کنه ...

میفهمم 

منم یه مادرخستم 

و این خستگی با دیدن اشک اه دخترم بیشتر میشه

دخترا خ ظریفن .بزرگ کردنشون سخته از لحاظ روحی

بچه ها غلط تایپی دارم میخواستم بگم بچه رو بزور میخواست خواب بکنه اشتباه برداشت نکنید چون خودش همش خا ...

معلمی؟؟

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
معلمی؟؟

آره 

سعی کن جایی پیدا کنی بزاریش پنج ساعت تایم زیادی نیست که نشه از پسش بر بیان حتی پرستار هم میتونی بگیری یا ببرش مدرسه خیلی از همکارا بچه هاشون رو میبرن اگر شرایطشو داری ببرش با خودت

آره 

گفتی کتکت میزنه.؟؟؟ 

چطوری ؟؟؟ 

اگه مغازه داره چرا تا نصف شب نمیاد. کدوم مغازه تانصف شب بازه؟؟

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
عزیزم نمیشه سرکار نری ؟

نه خرج خوراک پوشاک مون رو خودم میدم اکثرا واقعا نمیشه برای فردا تب گرفتم اگر ببرم خونه پدر شوهرم بهتره بنظرت اونا رو خیلیییییی دیر به دیر میبینه از طرفی هم اعتماد زیاد ندارم اما هر کی باشه بهتره این آدم خابالوده

گفتی کتکت میزنه.؟؟؟  چطوری ؟؟؟  اگه مغازه داره چرا تا نصف شب نمیاد. کدوم مغازه تانصف شب ...

بستنی فروشی داره تازه دوماهه باز کرده میگه تایم فروشمون اینه 

سعی کن جایی پیدا کنی بزاریش پنج ساعت تایم زیادی نیست که نشه از پسش بر بیان حتی پرستار هم میتونی بگیر ...

تا الان نبردم جیشش رو نمیگه معذب میشم 

امسال رو ببر پیش مادرت یا مادر شوهرت 

ولی سال اینده اگر ابتدایی درس میدی یه مدرسه برو که مهد کودک هم داشته باشه اغلب دارن اینجور دخترت همراهته اگر هم که دبیر هستی سعی کن تو دو روز ۲۴ ساعت موطفیت رو بگیری که بیشتر پیش فرزندت باشی 

یا اینه بچه رو عادت بدی تایم صبح تا ۱۲ بخوابه خودت تایم صبح درس بدی