2777
2789
عنوان

امروز صبح

616 بازدید | 32 پست

خاستم برم مدرسه شوهرم خونه خواب بود شبا دو و سه شب میاد میخابه تا لحظه آخر دخترم پیشم بود پاشد رفت دستشویی گفت آماده شو دیگه نیم ساعت قبل رفتنم گفتم زوده هنوز موقع رفتن صداش زدم گفت تو برو نیومد دخترم ول نکرد با گریه اومد دم در با دعوا گفت بیارش تو رفتم درو بست هی می‌گفت مامان رفت سرکار هر بار با لحن عصبی تر گفت بعدش موندم پشت در گوش شنیدم بهش میگه مرض بخاب بچه رو زور خواب میخواست بکنه دخترم هنوز حرف نمیزنه نزدیک سه سالشه  

پشت در ضربان قلبم میزد و گوش میدادم بهش میگفتم بدبختم کردین خو باش می‌رفتی مدرسه صدای دادش میومد

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

طاقت نیاوردم درو باز کردم پریدم بغلش کردم گفتم بریم مدرسه اما نمی‌تونستم اونجا ببرم بردمش پارک و غیبت کردم اما دلم شکسته خواستم سند رو ببرم درخواست طلاق بدم دیدم نذاشت بعدش هم بکن اظهار پسبمونی کرد 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همش خابه شبا دیر میاد دعوا می‌کنه منو میزنه هربار میرم برای طلاق جلو یجوری نمیشه من چکار کنم ؟

افسردگی شدید داره حاظر نیست بره دکتر حتی خودم براش نوبت بگیرم هم نمیره فردا دلم نمیاد ولش کنم اما مجبورم تنهاییم خونه مادر شوهرم میترسم نمونه مهد هم اکثرا دارن تعطیل میکنن دیگه پذیرش ندارن 

فکر کردم بچه مدرسه ای هستی پشمام ریخت گفتی بچه هم داری

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

بچه ها غلط تایپی دارم میخواستم بگم بچه رو بزور میخواست خواب بکنه اشتباه برداشت نکنید چون خودش همش خابه وحوصله بچه نداره 

بااین شرایطی ک‌گقتی خیلی راحت میتونی جدا بشی کارتم ول نکن ک بعد‌مستقل شدن همچنان ادامه بدی

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

معلمی؟ من بیشتر موقع‌ها پسرم پیش شوهرم از من بیشتر بهش میرسه اصلا سرش داد نمیزنه تازه از صبح تا شب بهم میگه چیزی به پسرمون  نگی اذیتش نکنی ولی من حوصله بچه داری زیاد ندارم ولی هیچوقت هم نمیزارم گریه کنه 

یک سال تمام میومدم دیدم بچه رو هم خوابونده و غذاشو هم نداده بهش دلم داره میترکه