من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
عزیزم من بارداری اولم ۵ تا بخیه خوردم با اینکه همش سشوار میگرفتم ولی انتی بیوتیکامونخوردم به خاطر یه سری آدم احمق که گفتن شیرت خشک میشه و عفونت کرد حدود چهل روز طول کشید خوب بشه اونم شانس آوردم.ولی بارداری دومم انتی بیوتیک سر وقت و پماد آلفا گرفتم و هر بار دستشویی میرفتم سشوار میگرفتم و پماد آلفا میزدم.سر پنج روز بخیه ها خشک شد روز هشتم افتاد و دهم دیگه بخیه نداشتم.خیلی خیلی عالی خوب شد خداروشکر
دکتر من میگفت منسوخ شده.من زایمان اولم بتادین میزدم و سشوار و با اینکه ۵ تا بود عفونت کردو چهل روز طول کشید ولی دومین بارداریم کلی بخیه داخلی خوردم سر جمع ۲۵ تا ولی سر هشت روز بخیه هام افتاد.فقط سشوار و پماد آلفا و قرصای آنتی بیوتیکم