2777
2789
عنوان

بخیه طبیعی

210 بازدید | 18 پست

سلام تورخدا هرچی اطلاعات  دارین در مورد زایمان طبیعی و بخیه هاش بگید که بدردمون بخوره و هممون استفاده کنیم هر نکته ایی هست بگید...🤍

من اصلا نمیدونم بخیه هام شکل طبیعی دارن یا نه .. سه شبه زایمان کردم 

نگران نباش مواظب باش عفونت نکنه با سشوار خشک کن خودش دیگه میوفته

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با بتادین بشور و سشوار بکش خوب میشه

اگه بهت گفتن که نمیتونی کاری رو انجام بدی فقط بهشون بخند                                                                                             بعدا میفهن که چرا بهشون خندیدی😎🌹

عزیزم من بارداری اولم ۵ تا بخیه خوردم با اینکه همش سشوار میگرفتم ولی انتی بیوتیکامونخوردم به خاطر یه سری آدم احمق که گفتن شیرت خشک میشه و عفونت کرد حدود چهل روز طول کشید خوب بشه اونم شانس آوردم.ولی بارداری دومم انتی بیوتیک سر وقت و پماد آلفا گرفتم و هر بار دستشویی میرفتم سشوار میگرفتم و پماد آلفا میزدم.سر پنج روز بخیه ها خشک شد روز هشتم افتاد و دهم دیگه بخیه نداشتم.خیلی خیلی عالی خوب شد خداروشکر

بتادین اصلا خوب نیست

من میشستم با آب قاطی میکردم

اگه بهت گفتن که نمیتونی کاری رو انجام بدی فقط بهشون بخند                                                                                             بعدا میفهن که چرا بهشون خندیدی😎🌹
بتادین شنیدم باعث میشه زخم جوش نخوره

واقعا 

من اون موقع با آب قاطی میکردم میشستم 

برا جوش خوردن بخیم ویتامین سی داده بود

من میشستم با آب قاطی میکردم

دکتر من میگفت منسوخ شده.من زایمان اولم بتادین میزدم و سشوار و با اینکه ۵ تا بود عفونت کردو چهل روز طول کشید ولی دومین بارداریم کلی بخیه داخلی خوردم سر جمع ۲۵ تا ولی سر هشت روز بخیه هام افتاد.فقط سشوار و پماد آلفا و قرصای آنتی بیوتیکم

دکتر من میگفت منسوخ شده.من زایمان اولم بتادین میزدم و سشوار و با اینکه ۵ تا بود عفونت کردو چهل روز ط ...

مرسی 🌹