2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

165 بازدید | 12 پست

ظهری یه قرص فلوکستین ۲۰ خوردم یکم بعدش خوابیدم از سرد معده و قفسه سینم از خواب بیدار شدم وسط قفسه سینم درد میکنه انگار یه چی مونده اصلا پایین نمیره عمدی استفراغ کردم و قرص و اینا هم خوردم ولی خوب نمیشه کمک کنید توروخدا

برو دکتر 

فقط خدامیدونه که چقدر دلتنگتم مادر.................................................  برایم یارو یاور کاش می ماند....کنارم روز دیگر کاش می ماند....فغان و درد و آه و اشک و افسوس ، نگاه گرم  مادر کاش می ماند.... روحت شاد مادر عزیزم.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دردش بخاطر معدت نیس؟

زسابقه زخم معده هم دارم به دکترم پیام دادم جواب ندادن قبلا هم وقتی یه قرص کپسول مانند دیگه ای خورده بودم هم اینطوری شدم که بعدش فهمیدم زخم معده دارم که گفتن از قرصاست بدجوری درد میکنه وقتی نفس عمیق میکشم درد بیشتر میشه

زسابقه زخم معده هم دارم به دکترم پیام دادم جواب ندادن قبلا هم وقتی یه قرص کپسول مانند دیگه ای خورده ...

بخاطر معده حتما قرص برا معدت سنگین بوده حتما فردا ب دکترت زنگ بزن یا حضوری برو شاید ی قرص معده همراه با قرص فلوکستین بهت بده