2777
2789
عنوان

رهن یا خرید

49 بازدید | 5 پست

سلام..من ۲۴سالمه و شوهرم ۲۹..الان ۷ساله ازدواج کردیم و با پدرشوهرم زندگی میکنیم..الان خداروشکر تواناییشو داریم جدا بشیم..دوتا بچه دارم و دیگ اذیتیم..ب نظرتون خونه رهن کنیم و کلا پس اندازامونو چ پول و چ طلا بذاریم دو سه سال دیگ ی خونه خوب بخریم..یا الان با همین ی واحدی بگیریم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب فکر کردن داره ؟الان ....با این اوضاع تورم ....نخری از دستت رفته ارزش افزوده پولت از بین رفته

ببخشید اینو میپرسم شما الان خونه از خودتون دارین؟ب این علت میپرسم ک خیلیا میگن خونه رهن کن و پس انداز و همسرت باهاش کار کنه 

ببخشید اینو میپرسم شما الان خونه از خودتون دارین؟ب این علت میپرسم ک خیلیا میگن خونه رهن کن و پس اندا ...

آره عزیزم ....به بدبختی گرفتیم ....اصلا ریسک نکن ۷ ۸ تا خانواده اینجوری بدبخت شدن ..‌به طمع ...الان هر جی خریدی برد کردی ...وگرنه دیگه نمیتونی بخری ....الان بخوای بفروشی فرداش دوباره بخری باید ۵۰ میلیون رو پولت بزاری ......حتما بخر حتماااا.....اوضاع مشخص نیست اصلا 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز