2777
2789
عنوان

اجاره خانه.

274 بازدید | 25 پست

برام دعا کنید.باردارم.صابخونه گفته۲۰۰میلیون پول پیش.خب از کجا بیاریم.بقیه خونه هام همین شده.واقعا نمبدونم چبکار کنم.خیلی برام دعا کنید.طبقع بالای مامانم یع واحد قدیمی دارن.دعا کتید دلش رحم بیاد و بهمون بگه بریم اونجا زندگی کنیم.بقیه چیکار مبکنن واقعا؟چجوری پول جم میکنن.منکه حسته شدم

هر سال وام میگیریم و خرد خرد روی هم میذاریم 

ولی پارسال گفت پیش نمیخوام اجاره رو دوبرابر و‌نیم کرد 😔

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلت روشن باشه و خدا میرسونه ولی باید یکم که نه زیاد سختی بکشی تا خونه دار بشی وگرنه هر سال همین اش و همین کاسه س 

منم دو ماه دیگه باید از اینجا بلند بشیم خیلی بلاتکلیف هستم 

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘
کاش وقتی جای ثابت ندارین خودتون مستاجرین پول ندارین بچه دار نشین.اون طفل معصوم گناه داره.ایشالا مشکل ...

من براهمین همیشه ب شوهرم میگم تا خون نداشته باشیم بچه نمیخوام

اما مک میشه خوندار شد شکممون رو بشه سیر کرد تاب خونه برسه

هر سال وام میگیریم و خرد خرد روی هم میذاریم  ولی پارسال گفت پیش نمیخوام اجاره رو دوبرابر و‌نیم ...

اخه مگه چقد خقوقتونه.ما با ده تومن حقوق دیگه وامن نمیتونیم بگیریم