2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر کنم سیر نمیشه که بیدار میشه. دختره منم ده روز زیر دستگاه بود. خیلی زدیش بالا بود. هیج نگران نباشیا خوب میشه بیلی‌روبین دخترم ۲۳ شده بود. ولی خوب شد. شبا تا صبح حتما بزار بمونه .

اول چشم بندشو بنداز بهش شیر بده بعد که خابید همونجور بزارش تو دستگاه. اگه بعد از خابیدنش چشم بند بندازی بیدارش میکنی نمیخابه 

فکر کنم سیر نمیشه که بیدار میشه. دختره منم ده روز زیر دستگاه بود. خیلی زدیش بالا بود. هیج نگران نباش ...

دقیقا به ما برعکس گفتن... که بزارید بخوابه بعد چشم بند بزارید..الان بهتره خداروشکر.. فردا ببرم دکتر ببینم چقدر اومده پایین

دستگاه مشکلی نداره خراب نیست از جای معتبر گرفتی؟؟  شرایط تو دستگاه گذاشتنو دکتر بهت گفته؟؟

با خودشون تماس گرفتم.. گفتن بزارید خوابش عمیق بشه بعد چشم بندشو بندازید.. همین کارو هم کردیم خوب بود . دیشب تا صبح ۳ بار کامل زیر دستگاه خوابید بدون مشکل.