2777
2789
عنوان

برنج هندی

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا سویا نریز ب نظرم بدمزش میکنه بجاش هویج رنده کن رب فراوون بزن و اگه داشتی ی عصاره مرغ یا گوشت

من چند روز پیش گوشت نداشتیم.. سویا سیب زمینی و لوبیا سبز ریختم خوب شد 

من لوبیا پلو رو اینجوری میپزم 

سویا رو خیس میکنم و ابکش میکنم بعد پیازو سرخ میکنم و سویارو هم با اون قشنگ سرخ میکنم اما نباید خشک بشه بعد لوبیارو میریزم و تفت میدم و رب میریزم و داریچیت و فلفل زردچوبه نمک ادویه کاری و بعد برنجو با اب بهش اضافه میکنم و هم میزنم اب برنج که تموم شد دم میزارم عالیییی میشه

ولی یه زخمایی هس بدتر از مرگه ...!                         بد شدی بد نبودم باهات یه دفم که ...!                       به پشمان خود یا دهید هر تاپیکی ارزش رقصان شدن در هوا را ندارد !                                                      🐐🐩🧸🐥🗿🤝
وا خب دلتون نمیاد یا نمیتونید غذا ندین بگین خودشون بیارن چه کاریه برنج سویا بهشون بدین 

من ب شوهرم غذا میدم ببره چون ب خورد خوراکش خیلی دقیقم ولی خب یه خوبی داره غذای  مردمو خوردن قدر دست پختمو بیشتر میدونه گاهی میاد میگه طرف غذاش فقط رب بود بود رب قیمه یاابگوشتش حالمو بد میکرد یا میگه ابگوشتش عین ابه مثه تو لعاب غلظت نداره... خدا خیرشون بده باعث میشن قدر دست پختمو بدونه و تشکر کنه  

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

خانما من واسه کارگراش آبگوشتم دادم،اما خب الان دست خودمونم تنگه،بله ماگوست و سویارو قاتی میکنیم میخوریم خودمونم،اما این ماه دست خودمونم تنگه 

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️