2777
2789
عنوان

کار و آینده

106 بازدید | 15 پست

بچه ها ، من میخوام یه مهارت جدید یادبگیرم که بتونم باهاش یه کسب و کار کوچیک راه بندازم و بتونم پول تو جیبی ام رو از این راه تامین کنم 

چه مهارتی رو پیشنهاد میکنید ؟ و اگه تجربه ای دارید ممنون میشم راهنمایی کنید🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂 یه سر به تاپیک منم بزن 

ماشالله انگار هر تاپیکی که راجب شغل و درآمده بیابون برهوته🤦‍♀️🤣

خوب الان کاملا مشخصه وقتی یه تاپیک میزنی و نمی گیره دیگه به مرحله عمل برسه چی میشه🤣🤣🤣

کفتر هم پر نمیزنه توی تاپیک که لایکت کنم🤣🤦‍♀️

ها چون همه خودشونم موندن🥲

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟

بزار یه چیزی بهت بگم امیدوارم به حرفم عمل کنی و نادیدش نگیری ..

تبلیغات مشاورا برای انتخاب رشته همش الکیه !

انتخاب رشته تضمینی و فلان و... ! این اصن جرمه و البته که الکی میگن..

دفترچه انتخاب رشته که منتشر شد فقط کافیه مطالعش کنی .. رو با مفاهیم قطب ، ناحیه و... آشنا بشی برای انتخاب رشته ها به ترتیب و خودش لیست شهر های هر قطب و ناحیه رو گفته .

تنها کاری که داوطلب کنکور باید انجام بده و البته مشاور هم میری همین کارو برات انجام میده با کلی هزینه ، چیدمان رشته ها بر اساس علاقه هستش !

باور کن هیچ چیز دیگه ای وجود نداره..

فقط باید طبق علاقت کد رشته هارو تو جایگاه مربوطه وارد کنی 

الکی گول تبلیغات رو نخور ..

موفق باشی 

اون تاپیکت دیدم تعطیل شده 

بزار یه چیزی بهت بگم امیدوارم به حرفم عمل کنی و نادیدش نگیری .. تبلیغات مشاورا برای انتخاب رشته همش ...

اول از همه خیلی ممنونم ازت که وقت گذاشتی و انقدر جامع و کامل بهم توضیح دادی ، لطف کردی عزیزم❤

راستش من هیچی درباره انتخاب رشته(ناحیه ، قطب و..) نمیدونم و میترسم یه جوری رشته ها رو بچینم که آخرش مردود بشم . یه سری از دوستام میگن اگه پیش مشاور انتخاب رشته کرده بودن الان رشته یا دانشگاه بهتری بودن یه سری هم با شما هم نظرن ، واقعا نمیدونم باید چیکار کنم.

اول از همه خیلی ممنونم ازت که وقت گذاشتی و انقدر جامع و کامل بهم توضیح دادی ، لطف کردی عزیزم❤ راستش ...

خواهش میکنم عزیز دلم ♥️🍀

اون دوستانی که میگن اگه پیش یه مشاور خوب بودم و فلان قبول بودم فقط میخان یه دلیل بیارن که بخاطر انتخاب رشته بد‌ رد شدن و به نوعی دنبال مقصر میگردن..

اصلا از هیچی نترس و نگران نباش 

میخای مشاور هم برو اشکالی ندارع فقط منظورم اینه درگیر حواشی نشو‌که فلان مشاور میگه ۱ میلیون پس راست میگه و کارش درسته 

موفق باشی خانومی