2777
2789

سلام مامانا قبلا خانه شادی میبردم دخترمو الان پسرم رو میخام ببرم هیچ جا بلد نیستم خانه شادی هم جمع شده شما جایی میشناسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجور جایی میخوای عزیزم؟مهد؟سرپوشیده یکی تو پارک الغدیر هست یکی تو خلیج فارس و یکی هم ولیعصر که البته ...

سلام من تومور مغزی دارم بهم دکتر محمدرضا شیخی معرفی کردن اما نمیتونم نوبت بگیرم 

این ادرس و شماره دادن.  تلفن جواب نمیده 

نشانی: قزوین قزوین - چهارراه فردوسی - ساختمان پزشکان عرفان - واحد 305

شماره تماس: 028-33230183
ادرس و تلفن درسته؟؟ 

میدونی چطور میتونم نوبت بگیرم.

سلام من تومور مغزی دارم بهم دکتر محمدرضا شیخی معرفی کردن اما نمیتونم نوبت بگیرم  این ادرس و شم ...

عزیز ولا نمیشناسم کجا هستین؟برای همسر همکار شوهرم این‌مشکل پیش اومده بود که تهران رفتن برا درمان قزوین فک نکنم مناسب باشه برای این کار

عزیز ولا نمیشناسم کجا هستین؟برای همسر همکار شوهرم این‌مشکل پیش اومده بود که تهران رفتن برا درمان قزو ...

من کرمانم 

ن فدات شم محبت کردی🌹

میگن ایشون با لیزر بدون باز کنه سر رو تومور از بین میبره تو اینترنت نوشته. شبکه 5 تهران اومدن گفتن. بدون جراحی دیسک کمر و تومور درمان میکنن

بازم لطف کردی ممنونم

سلام من تومور مغزی دارم بهم دکتر محمدرضا شیخی معرفی کردن اما نمیتونم نوبت بگیرم  این ادرس و شم ...

والا منم نوبت میگیرم نیستش

پی روز رفتم از نگهبانی پرسیدم گفت بعد عید یه روز اومدش دیگ نیومد

والا منم نوبت میگیرم نیستش پی روز رفتم از نگهبانی پرسیدم گفت بعد عید یه روز اومدش دیگ نیومد

دورت بگردم ممنون.  الان اومده تماس گرفتم نوبت داد 15 مرداد 

اما میخوام زودتر بیام شاید بفهمه از شهرستانم راه بده اما نمیدونم طرف صب یا عصر.  چند شنبه ها چند شنبه ها نیست

منشی فقط گفت 15 مرداد 

گفتم بین مریض گفت فقط 15 

نظرتون چیه برم راهم میده؟