2777
2789
عنوان

موهای سفیدم😖

166 بازدید | 18 پست

بچه ها من ۲۵ سالمه از ۱۶سالگی دو ، سه تار سفید داشتم بعد ی مدت خیلی کارا کردم دکتر طب سنتی و...... اما هیچ نتیجه ای نداشت اینم بگم از ۱۶سالگی تا ۱۸ در حد ۵ تار سفید داشتم بعد رفتم دانشگاه همون ثابت بود و زیاد نشده بود بعدش ک برگشتم و الان ۲ساله خونه‌م و همش جنگ اعصاب دارم و شکست عشقی خوردم و ..... نگاه توی اینه کردم خیلی خیلی خیلی زیاد شدن😭 موهام بور و خوشرنگ بودن اما خیلی بد شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنگ دیگه

ایرانی مارال خوبه واسه پوشانندگی

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

منم موهام یهو بعد یه شکست عشقی سنگین سفید شد چاره هم نداره موی خیلیا سفیده ناراحتی نداره که تک و توک ...

دلم میسوزه اخه بدبختی جوونی نکردم😓 به پای ی نامرد ۹سال موندم اخرشم رفت.... و این شد اوضاعم صورتم چروک شد موهام سفید

واییی واقعا از 25 به بعد موها سفید میشه؟

احتمالش خیلی زیاده من نصف دوستام مثه خودم از ۲۵ به بعد یهو سفید شدن عین پریوده سنه خاص خودشو داره البته بیشتر به ژنتیک خونواده و اعصاب ربط داره