2777
2789
عنوان

طنز🌙

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 131 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پدر به دختر:دخترم این وقت شب داری تو بالکن چیکار میکنی؟

+دارم ماهو میبیم بابایی

_پس بی زحمت به ماهت بگو موتورشو خاموش کنع صداش نمیزاره بخوابیم🤣🤣

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
پدر به دختر:دخترم این وقت شب داری تو بالکن چیکار میکنی؟ +دارم ماهو میبیم بابایی _پس بی زحمت ...

😂😂😂😂😂

‏خداوند بعد از خلقـت من ...

.

.

.

.

حدوداً سيصد بار دكمهٔ کنسل رو پشت سـر هم فشار داد ولی متاسفانه اون موقع سِنـد شده بودم 😂😂😂😆😂

:)

‏ﺷﺠﺮﯾﺎﻥ ﺁﻫﻨﮕﺎﺵ ﺍﯾﻨﻄﻮﺭﯾﻪ ﮐﻪ ﺁﻫﻨﮕﺴﺎﺯﺍﺵ ﺯﻧﮓ ﻣﯿﺰﻧﻦ ﻣﯿﮕﻦ ﮐﺠﺎﯾﯽ ﺁﻗﺎ

ﻣﯿﮕﻪ: ﻣﻦ ﺳﺮ ﻫﻤﺘﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﯿﺎﻡ..

ﻣﯿﮕﻦ ﺍﻭﮐﯽپس ﻣﺎ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﺮﺩﯾﻢبه ﺯﺩﻥ  ... ﺗﻮ ﺧﻮﺩﺗﻮ ﺑﺮﺳﻮﻥ ﺯﻭﺩﺗﺮ😂

پشت سر یه مرد موفق یه زن خوشگل هست، پشت سر زن خوشگل یه مرد توانمنده، پشت سر مرد توانمند یه زن سن بالا و پشت سر زن سن بالا یه دختر زیبا روی هست، پشت سر دختر زیبا روی من هستم، پشت سر من هم یکی زنبیل گذاشته رفته…

ببخشید

.

.

تو صف نون سنگکی ام حوصله ام سر رفته بود گفتم دوستان رو معرفی کنم خدمتتون 😂😂😂

‏بابام تو اینستاگرام دوتا فالوور و دوتا فالووینگ داره ک یکیش منم یکیش داداشم بعد استوری گذاشته نوشته وظیفه خودم دونستم حرفمو ب مردم ایران بزنم

بابا جان مردم ایران چیه ؟میومدی تو اتاق میگفتی بهمون دیگه🤦‍♂️🚶‍♂️😂

حیف نون داشت امتحان میداد

رسید به یع سوال نوشته بود 

در جاهای خالی کلمه مناسب را قرار دهید.

بعد تو جای خالی نوشت مناسب

میگن معلمه از اون روز تا حالا رفتع ته کلاس نشسته میگ مامانم کی میاد دنبالم😐😂

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
حیف نون داشت امتحان میداد رسید به یع سوال نوشته بود  در جاهای خالی کلمه مناسب را قرار د ...

شتتت😂😂😂😂

‏یه مگس کش خریدم ۱۰۰ هزار تومن درو باز کردم همشون بیان تو امشب برنامه نسل کشیه😂😂