2777
2789
عنوان

طنز🌙

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 131 پست

یه همکار خانوم داشتم که جن زده شده بود، بهم گفت هر شب ساعت سه از خواب میپرم و مامانم میاد تو اتاقم که منو آروم کنه و بخوابونه....

منِ احمقم بهش گفتم از کجا میدونی اون که هرشب ساعت سه میاد پیشت واقعا مامانته؟😕

و کارش به بستری کشید...😁😂😅

:)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ﺑﺎ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺩﻋﻮﺍﻡ ﺷﺪ ، ﺩﺳﺘﺸﻮ ﺑﺮﺩ ﺑﺎﻻ ﮐﻪ ﺑﺰﻧﻪ ﺗﻮ ﺻﻮﺭﺗﻢ ، ﻣﻨﻢ ﻳﻬﻮ ﺭﻓﺘﻢ ﺗﻮ ﻓﺎﺯ ﻫﻨﺪﻱ ﮔﻔﺘﻢ : ﺑﺰﻥ ﭘﺪﺭ ..! ﺑﺰﻥ ... ﺑﺬﺍﺭ ﺑﻔﻬﻤﻢ ﮐﻪ ﭘﺪﺭ ﺑﺎﻻﻯ ﺳﺮﻣﻪ .

ﺑﺰﻥ ﮐﻪ ﺑﻔﻬﻤﻢ ﻫﻨﻮﺯ ﺑﯽ ﺻﺎﺣﺎﺏ ﻧﺸﺪﻡ ...

ﺑﺎﺑﺎﻣﻢ ﭼﻨﺎﻥ ﺯﺩ ﺗﻮ ﮔﻮﺷﻢ ﮐﻪ ﻣﺚ چسب 

ﭼﺴﭙﯿﺪﻡ ﺑﻪ ﻓﺮﺵ !!  

ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﭼﺮﺍﺗﻮ ﻓﯿﻠﻤﺎ ﻫﻤﺪﯾﮕﻪ ﺭﻭ ﺑﻐﻞ ﻣﯿﮑﺮﺩﻥ !!! 😐😅

‌‌

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
ﺑﺎ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺩﻋﻮﺍﻡ ﺷﺪ ، ﺩﺳﺘﺸﻮ ﺑﺮﺩ ﺑﺎﻻ ﮐﻪ ﺑﺰﻧﻪ ﺗﻮ ﺻﻮﺭﺗﻢ ، ﻣﻨﻢ ﻳﻬﻮ ﺭﻓﺘﻢ ﺗﻮ ﻓﺎﺯ ﻫﻨﺪﻱ ﮔﻔﺘﻢ : ﺑﺰﻥ ﭘﺪﺭ ..! ﺑﺰﻥ ...

😂😂😂

منم خیلی دوست دارم گیاه خوار باشم،ولی متاسفانه هنوز درختی پیدا نکردم که میوه اش شیشلیک باشه😂😂😂

ﺑﺎ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺩﻋﻮﺍﻡ ﺷﺪ ، ﺩﺳﺘﺸﻮ ﺑﺮﺩ ﺑﺎﻻ ﮐﻪ ﺑﺰﻧﻪ ﺗﻮ ﺻﻮﺭﺗﻢ ، ﻣﻨﻢ ﻳﻬﻮ ﺭﻓﺘﻢ ﺗﻮ ﻓﺎﺯ ﻫﻨﺪﻱ ﮔﻔﺘﻢ : ﺑﺰﻥ ﭘﺪﺭ ..! ﺑﺰﻥ ...

‏خوابیده بودم که یهو با صدای مامانم بیدار شدم که داشت خطاب به بابام میگفت من 90 تا سکه داشتم تو خرجشون کردی

داشتم فکر میکردم مامان من کی 90 تا سکه خرید!!! 

که بابام گفت نه خانووم من زیاد کردمشون ببین امتیازت رو 😐

😂😹💔

فقط تو ایرانه كه:

داری زیرِ بارِ مشكلاتت له میشی میگن برو خدارو شكر كن سالمی !!!

مریض میشی میگن خدارو شكر كن زنده ای !!!

می میری میگن؛

خدارو شكر مرد راحت شد !؟😐😂😂

بابام بهم میگه زمان ما بچه حق نداشت دست به کنترل بزنه..

سع روزه دارم قانعش میکنم میگم زمانع شما کنترل نبود😳😂

میگ حرف نزن احترام ک بود🤣

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

ﻳﻜﻰ ﺍﺯ ﺩﻟﻬﺮﻩ‌ﺁﻭﺭﺗﺮﻳﻦ ﻟﺤﻈﻪ‌ﻫﺎﻯ ﺯﻧﺪﮔﻴﻢ،

موقع ﺍﻣﺘﺤﺎﻧﺎﻧﺖ ﺭﻳﺎﺿﻰ ﺑﻮﺩ

ﻛﻪ ﻫﻤﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻣﺎﺷﻴﻦ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﻴﮕﺸﺘﻦ،

ﻭﻟﻰ ﻣﻦ حتی ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﺴﺘﻢ ﻭﺍﺳﻪ ﻛﺪﻭﻡ ﺳﻮﺍﻝ میخوان!😂