2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دختر من بیشتر به خانواده خودم وابسته البته  با مادرشوهر مم خوبه اما اگه بگی خونه کدوم مامان بزرگ بریم مامان منو انتخاب می‌کنه 

نی نی یار لطفا تعلیق نکن 😭                             ارتش سرخ سابق. 🧿❤️😘                                       نمیدونم چرا تعلیق شدم 😭😭😭😭                        من دختر خوبیم 😭😭❤️❤️❤️❤️❤️

مادر و خواهر همسر گاهی که کار دارم و یا جایی میخوام بدم بچه هامو نگه میدارند با اینکه خواهر همسر شاغل و اون زمان احتمالا خسته هستن خیلی محبت می‌کنند و ممنون هستم به موقع هایی همینجوری و برای سرزدن بدون من میرن ،مشکلی ندارم و بهشون خوش میگذره 

رفتارشون با بچم درسته  تک نوه شونه خیلیم پسرم دوستشون داره چرا نذارم بره؟

خب رفتاراشون درسته .ولی من وقتی میبینم پسر ۱۵سالشون مثل وخشیا داد و هوار می‌کنه و فحشای بد میده خیلی تربیت زننده آیی داره چجوری بزارم بره

خانواده شوهر یا خانواده خودم فرقی نداره از اول اصلا نزاشتم بچه هام جایی بدون‌من برن یا بمونن

با اینکه دوقلو بودن و برام سخت بود اما یک روزم از خودم جدا نکردمشون

غیر خودم و شوهرم به هیچکس وابسته نیستن

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔