2821
2789
عنوان

مشکل خانم ها

191 بازدید | 30 پست

من واسم سواله افرادی ک ازدواج میکنند چرا چرا چرا از شوهراشون انقدر ناراضین که پشتشون نیست و همیشه بحث دارن.چرا شوهراشون اولویت اولشون اول خانوادشون...به چه علته که نمیتونن همسراشونا مطیع خودشن کنن خوب این چ زندگیه که دارید همیشه عذاب.تا حالا یک عالمه تاپیک راجب همین موضوع ک از شوهراشون متنفر و.... زده شده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شما خودت متاهلی؟

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

واسه اینکه اکثر مردا به خوب بودن مقاومت میکنن و در اکثر اوقات جفتک به بختشون میزنن

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد

۹۰ درصدش بخاطر اینه ک پسرای ایرانی بچه ننه بار میان

قدیما پسر پیش پدرش تو بازار بزرگ میشد مرد بار میامد الان ببخشید پسره لای لنگ ننش بزرگ میشه خاله زنک بار میاد میدنش دست دختر مردم ، دختر میفته تو عذاب 

بلانسبت ی عده آقایون متشخص

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

سواد عاطفی و زندگی زناشویی برای همه کمه 

هم شوهرها

هم عروس ها

هم خانواده شوهر

این چنین میشه که مشکل دار میشه زندگی ها...

مردان مثلا باید بدونن اولویت الان زن شون هستش ...

مادرشوهرها باید بدونن که اولویت پسرشون زندگی مشترکشه‌

عروس ها هم باید این همه خودخواه نباشن که نذارن شوهرشون قدمی برداره برای خانواده اش ...

همه موارد  به هم زنجیره وار وصل میشه 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

همه چی ب کنار ببین من فاز این ادماییکه واقعا زن و شوهر باهم مشکل دارن و زنه گذاشته س تا بچش بشه رو نفهمیدم اخه مشکل داری چرا میزاری بچت بشه حالا یدونه ن س تا ک اخرشم جدایی ک چی چرا واقعا بچه هارو درگیر مریضیاتون میکنید 

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤