2777
2789
عنوان

چرا آدما تبدیل به غریبه میشن؟

153 بازدید | 14 پست

خیلی اطرافیانم طوری شدن که دیگ نمیشناسمشون شاید چون رو واقعیشون نشون دادن 

واقعا تفکرم از آدما عوض شده خیلیا از چشمم افتادن دیگ تمایلی به دوستی و حرف زدن با آدما ندارم 

خیلی حس خوبیه ..

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده

وقتی دور و برت از آدما خالی بشه یه جوری خودتو پیدا می‌کنی که دلت نمی‌خواد دیگه گم کنی خودتو

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب آدما اصلا نباید نزدیک شد

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
وقتی دور و برت از آدما خالی بشه یه جوری خودتو پیدا می‌کنی که دلت نمی‌خواد دیگه گم کنی خودتو

موافقم واقعا

دقیقا 

خیلیا بهترینم بودن صمیمیترینم بودن و شاید حتی کسایی ک بخاطرشون اون زمان میخندیدم و زندگیو ادامه میدادم

الان دیگه اسمشونم یادم نمیاد 

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
دقیقا  خیلیا بهترینم بودن صمیمیترینم بودن و شاید حتی کسایی ک بخاطرشون اون زمان میخندیدم و زندگ ...

هعی هیچکس موندنی نیس

من سالهاست از ادمها دوری میکنم حتی تو این سایت هم چندین بار گفتم اعتماد کردن به ادمها سخته ولی خیلیا ...

سخت نیست اما باید تاوانش پس بدی 

من مثل نقل و نبات اعتماد میکنم بعد از پشت خنجر میخورم

من سالهاست از ادمها دوری میکنم حتی تو این سایت هم چندین بار گفتم اعتماد کردن به ادمها سخته ولی خیلیا ...

بعضیا دیر میفمن بعضیام میدونن و از حقیقت فرار میکنن 

منم مثل شمام

من حتی خانواده خودم الخصوص داداشام برام غریبه شدن، با غریبه راحت ترم تا با اونا، نمیدونم کسی مثل من ...

تنها نیستی