من انقد استرس در آوردن لباس رو داشتم ولی وقتی رفتم اونجا کلا یادم رفت
خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊تاپیکای مفید تگم کنید😍
عزیزم نمیدونم کجا میری ولی هواست باشه پماد بزنی دردش زیاده بزار پماد خشک بشه بعد لباس بپوش رفتی تو سریع دربیار لباساتو شاتاتو بشمر و بگو چنتا زده
خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
چجوری بشمرم دستگاهش درد نداره خیلی دستگاهش خوبه کلا تو ایران از اون دستگاه چند تا دونه بیشتر نیست ...
اسم دستگاه چیه؟ بپرس روی مانیتور میزنه؟من مجبورم بودم کندلا بزنم پلی کیستیکم رفتم رازی مراقب باش سرت کلاه نزارن
خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
اسم دستگاه چیه؟ بپرس روی مانیتور میزنه؟من مجبورم بودم کندلا بزنم پلی کیستیکم رفتم رازی مراقب باش سرت ...
چند شات باید باشه برای کل بدن؟
البته فکر کنم دستگاها با هم فرق داره چون مثلا سرش از کندلا بزرگتره احتمالا یه ناحیه رو اگه با کندلا لیزر کنی تعداد شاتاش بیشتر میشه از این دستگاه چون سرش کوچیک تره