2777
2789
عنوان

بیچاره شدم

126 بازدید | 8 پست

شپش زده سر پسرم بعد خودم

سر پسرمو روغن زیتون زدم ۲ ساعت بود گفتم بیا بریم حموم نیومد 

سر خودمو کامل شستم هی شونه زدم دیدم یه چن تایی شپش زده دارم روانی میشم

اسپند جوشوندم زدم..تاید زدم..سر پسرم فقط روغن زیتون زدم و رشک اارو قیچی کردم

دوبار روغن زیتون

برای از بین بردن رشک توجه کنید رشک راهش چیه

دارم دیونه میشم

یه سوال دیگه اگه رشک ها رو زمین بیفته ممکنه زنده بشن یا فقط رو مو زنده میشم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بريد داروخانه شامپوي مخصوص 

شپش هست ١٠ روز استفاده كنيد هروز بريد حموم و شامپو ٥ دقيقه روسرتون بمونه بعدازحمام باشونه مخصوص شپش شونه كنيد روي ك دستمال ياسفره يكيار مصرف ميره همش

شامپو ضدشپش. سس مایونز. روغن نارگیلم خوبه

شامپو فقط شپش از بین میبره

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

ببین عزیزم همین اسپند جوش ندی زدی خیییلی خوبه برا از بین رفتن رشک هم سس مایونز خیییییلی خوبه و سرکه البته سرکه اگه زیاد بزنی و بزاری رو سر بمونه مو رو ضعیف میکنه با سرکه سر خودتو پسرتو بشور فقط بزاری یه 10 دقه یه رب رو سر خودت بمونه بعدم با شونه مخصوص شونه کن حتما من یه بار شپش گرفتم خودم هرکار کردم نرفت تهش حنا رو با انغوره آسیاب شده قاطی کردم زدم سرم تموم شد خداروشکر 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ببین عزیزم همین اسپند جوش ندی زدی خیییلی خوبه برا از بین رفتن رشک هم سس مایونز خیییییلی خوبه و سرکه ...

آنغوره چیه

رشک هم از بین میبره

آنغوره چیه رشک هم از بین میبره

انغوره یه داروی گیاهیه از عطاری ها میگیرن برا کرم روده کودکان معمولا میدن بخورن که انگل روده رو ازبین ببره فوق‌العاده بدبو و بدمزه ست ولی خب من گفتم دیگه خیلی خسته شده بودم هرکار کردم نرفتن دیگه گفتم شاید از بوی این برن که خداروشکر خوب شد 

برا رشک هم بهترین چیز همون سس مایونزه و اگه میخوای دیگه خیلی مطمئن بشی سرکه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕