2777
2789

من اسپات کار می کنم. یک ککم بلدم اما زیاد بلد نیستم

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بهتون درخواست بدم یه سوال داشتم 

بفرمایید اگه بتونم کمک می کنم

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
یعنی اومد با شوهر شما ازدواج کرد؟؟

بله عزیزم البته نه اینکه فکر کنی شوهر من گدا گشنه بود ما رستوران داریم چندتا خونه داریم وصعمون خوب بود اونم وضع مالیش خوب بود به من گفت اقای فلانی نیاز به مال من نداره شوهرمم گفت اون زن که چیزی از من نمیخواد به اندازه خودش داره

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
بله عزیزم البته نه اینکه فکر کنی شوهر من گدا گشنه بود ما رستوران داریم چندتا خونه داریم وصعمون خوب ب ...

وای الان شما هنوز با شوهرت هستی یا جدا شدی عزیزم؟؟ولی مطمئن باش اون دختر پولش و از همین راه تیغیدن مردا بدست آورده اومده سراغ شوهرت باز واس پول بیشتر