2777
2789
عنوان

خرید ماشین

269 بازدید | 22 پست

خانوما قرارشد،20اردیبهشت ثبت نام کنن بنظرتون ایران خودرو کدوم ماشین رو امسال تحویل. میده‌ 

بعد سایپا شاهین رو کی تحویل میده 

@کامواصورتی  

بیا گلم کمک کن

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسیم تاحالا تو طرحهای حساب وکالتی مادران تاریخ تحویل بهش اعلام کردن؟

بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭                          من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊
بچه ها بانک ملی حساب وکالتی میکنه؟ کدوم بانک انلاین بی دردسر وکالتی میکنه؟

فعلاهیچکدام صبرکن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

از۲۰اردیبهشت شروع میشه وکالتی وایرانخودروهم هست شاهینم احتمالا۳تا۶ماه بده البته ممکنه کمی تاخیرداشته باشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

فعلاهیچکدام صبرکن

مرسی عزیزم میشه یه توضیح کوچولو بدی روند کار چه جوریه؟ برفرض اگر هایما درومد میتونم تا درومد حوالشو بفروشم؟خلاصه خیلی احتیاج داریم واسه پول پیش خونه یه حرکتی بزنیم میشه بگی چیکا ر کنیم یه سودی کنیم؟

مرسی عزیزم میشه یه توضیح کوچولو بدی روند کار چه جوریه؟ برفرض اگر هایما درومد میتونم تا درومد حوالشو ...

شمادرتاریخ اعلامی حسابتووکالتی میکنی ۱۰۰میریزی وبعدبررسی شرایط شمامجازبه انتخاب خودرومیشی فروختن حواله بستگی داره کی نوبتت بشه ۳ماهه یایکساله که قیمتش متغییره

شمادرتاریخ اعلامی حسابتووکالتی میکنی ۱۰۰میریزی وبعدبررسی شرایط شمامجازبه انتخاب خودرومیشی فروختن حوا ...

ممنونم عزیزززم به نظرت چه ماشینی ثبت نام کنم؟ کدوم بانک وکالتیش بهتره.چون یادمه سامانه به بعضی از بانکا نتونسته وصل بشه و خطا میداده

ممنونم عزیزززم به نظرت چه ماشینی ثبت نام کنم؟ کدوم بانک وکالتیش بهتره.چون یادمه سامانه به بعضی از با ...

بانک ملت خوبه ماشینابهمنوخوب میخرن