2777
2789

شب قبل رابطه نباید داشته باشی

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۴ ساعت یا ۴۸ساعت ؟

24فک میکنم

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

از سه روز قبلش لبنیات کلا نخور. شب قبلش نباید تحریک بشی و رابطه داشته باشی اخرین وعده غذایی مثلا 9شب بود صبح باید ساعت 9ازمایش بدی12ساعت از اخرین وعده غذاییت گذشته باشه.... بعد سه ساعت از بیدار شدنت باید گذشته باشه... شش بیدار شو 9ازمایشتو بده. 

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
میخواستم دوغ بخورم پس نمیخورم .ممنون دوستم

خواهش میکنم... کلا لبنیات تا سه روز نخور... راستی تخم مرغ هم نباید بخوری... 

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
خواهش میکنم... کلا لبنیات تا سه روز نخور... راستی تخم مرغ هم نباید بخوری... 

عزیزم من بدون رعایت هیچکدوم ازینا دکتر ازم تست پاپ اسمیر گرفت. یعنی نتیجه چطوری میشه؟

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
عزیزم من بدون رعایت هیچکدوم ازینا دکتر ازم تست پاپ اسمیر گرفت. یعنی نتیجه چطوری میشه؟

ببین گلم من قاطی کردم با شرایط پرولاکتین کلا اشتباه گفتم... پاپ اسمیر شرایط خاصی نداره الان به استارتر هم میگن. همون لحظه ازت میگیرن بدون شرایط خاصی. 

مرسی دوستم.لطف کردی خیلی

عزیز دلم من خیلی عذرمیخام واقعا شرمندم من پاپ اسمیرو با پرولاکتین اشتباه گرفتم... پاپ اسمیر شرایط خاصی نداره برو همون لحظه ازت میگیرن هیچ شرایط خاصی نداره... بازم معذرت میخام

عزیز دلم من خیلی عذرمیخام واقعا شرمندم من پاپ اسمیرو با پرولاکتین اشتباه گرفتم... پاپ اسمیر شرایط خا ...

خواهش میکنم گلم.ولی رابطه رو درست گفتی اصلش اون بود سوالم.مرسی ازت که وقت گذاشتی مهربون جون

خواهش میکنم گلم.ولی رابطه رو درست گفتی اصلش اون بود سوالم.مرسی ازت که وقت گذاشتی مهربون جون

قربونت ❤