2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 45 پست
دیوونه ازین پررنگ تر؟؟مامان شدی رفت😆

وااااای مرسی باورم نمیشه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااااای که الهی بسلامتی بیاد بغلت خدایا شکر که تست مثبت دیدم برا منم دعا کن منم این ماه همین تست برا ...

انشالله عزیزززززم

انشالله تاپیک بزنی کلی واست ذوق کنیم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

چندسالته عزیزم؟واس منم دعاکن این ماه اقدام بودم ۸روز ب موعدم مونده

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
چندسالته عزیزم؟واس منم دعاکن این ماه اقدام بودم ۸روز ب موعدم مونده

۲۷ گلم

انشالله شما هم بارداری باشی واست ذوق کنیم

۲۷ گلم انشالله شما هم بارداری باشی واست ذوق کنیم

انشاالله عزیزم..فردا حتما برو ازمایش

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
علایمی هم داشتی؟؟؟

تکرر ادرار 

سینه‌هام خیلی متورم شده بود و درد میکرد خیلی زیاد

الان ۴ ۵ روزه کمرمم خیلی درد میکنه

امروز حالمم بد بود بی‌حال بودم خیلی

انشاالله عزیزم..فردا حتما برو ازمایش

چشم مهربون 

انشاالله که بارداری سالمی و از همه مهمتر کوچولو سالمی داشته باشی

مرسی عزیزم انشالله

چرا صدام نزدییی،یادته بهت گفتم حسم میگه حامله ای🥲😂میشه الان با اون کوچولوت دعا کنی که رابطم ب ...

سلام عزیزم همونی که تو تاپیک حس شیشم بهم گفتی نه؟

اتفاقا پیامتو ذخیره کردم و یادم بود اما فرصت نکرده بودم

قربونت برم انشالله به هرچی که میخوای به بهترین نحو ممکن برسی

سلام عزیزم خواستم تاپیک بزنم شما رو تگ کنم گفتم شاید راضی نباشید۔ 

من سالہ و نیمہ ازدواج کردو واژینسیون شدید بودم و اصلا یبار رابطہ نداشتم ۔ اصلا امیدی ھم نداشتم ۔

بہ لطف شما چند ماہ پیش راھنماییم کردید و عین ناباوری مشکلم حل شدہ 😍😍 

انشاءاللہ ھرآرزویی دارید بر آوردہ شہ و بچہ ھاتون عاقبت بخیر شن 🙏🙏