2789
عنوان

ویتاگنوس

141 بازدید | 6 پست

سلام.خانما من امروز صبح بادردساق پا بیدارشدم واحساس کردم دارم پریود میشم ویکم خونابه ازم خارج شد.امروزم موعد پریودیم بود.ولی الان خونریزیم خیلی کمه خون صوزتی کم رنگ  صبح ناشتا ۴۰تا قطره ویتاگنوس خوردم میشه بخاطرقطره کم شده باشه؟؟؟یااینکه ممکنه خون لانه گزینی باشه😢کسی اینجور بوده

توی چنین مواردی واقعا نمیشه با قاطعیت نظر داد چون دارو روی هر بدنی یه واکنشی میذاره. من خودم قطره رو میخورم ولی اینطوری نشدم تا حالا. اگر همینطوری ادامه پیدا کرد آزمایش بده تا خیالت راحت بشه 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
توی چنین مواردی واقعا نمیشه با قاطعیت نظر داد چون دارو روی هر بدنی یه واکنشی میذاره. من خودم قطره رو ...

شما از این قطره نتیجه گرفتین؟بنظرت فردادیگه نخورم؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما از این قطره نتیجه گرفتین؟بنظرت فردادیگه نخورم؟؟

من برای تنظیم پریود میخورم، و تا حدی تاثیر داشته. توی بروشورش نوشته موقع پریود هم میشه خورد ولی من نمی‌خورم. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
من برای تنظیم پریود میخورم، و تا حدی تاثیر داشته. توی بروشورش نوشته موقع پریود هم میشه خورد ولی من ن ...

امروز صبح کامل پریود شدم فکنم چون روزاولم بوداینجور شده بودم....من برای بارداری میخورم میشه دعا کنی واسم این ماهی خدا لطفشو شاملم کنه😢

امروز صبح کامل پریود شدم فکنم چون روزاولم بوداینجور شده بودم....من برای بارداری میخورم میشه دعا کنی ...

دوست نادیده‌ی من، برای آرزویی که توی قلبت داری دعا می‌کنم و امیدوارم همینجا خبرش رو ازت بشنوم 😊❤