2777
2789
عنوان

لاغری سریع

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 35 پست
نع عزیزم اطلاع کافی ندارین خواهشا نظر ندین راجبش بخونید یکم بد نیست

عزیزم 

درسته کم میکنی 

ولی بعدش وزنت دو برابر برمیگرده 

میتونی از پزشک تغذیم هم بپرسی قطعا همچین چیزی رو رد میکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من قبلا گرفتم بیشتر از سه روز نتونستم ادامه بدم سه تا سه روز گرفتم بین هر دوره سه روزه ام دو روز فاص ...

شاید همراه نداشتین انگیزه از دست میدادین شاید اگر یکی دو نفر پایه داشتین یا گپی چیزی داشتین در ارتباط بودین با دوستان انگیزه تون از دست نمی‌دادین

نه اینطوریها هم نیست ولی روال داره در طب سنتی هست همچین رژیمی👍

من دوستم ۴۰ روز گرفته کامل لاغر شده صورتش نگم براتون پوستش شفاف و عالی شده خودش ام صحیح و سالمه 

یه دفعه امتحان کردم تا سه روز تونستم دیگه نتونستم  به نظرم روش جالبی نیست

ولی خب نتیجه خوبی میده من دوستم گرفته برام انگیزه شده و همچنین میخام به عنوان ی چالش امتحان کنم فقد برای ادامه راهم ی پایه میخوام همراه باشه باهام ک چیت نکنم

شاید همراه نداشتین انگیزه از دست میدادین شاید اگر یکی دو نفر پایه داشتین یا گپی چیزی داشتین در ارتبا ...

نه آخه خیلییییی سخت بود با این حال سه تا دوره سه روزه گرفتم تازه یک ساعت پیاده روی تندم میرفتم و اون دو روزی که فاصله مینداختم بین دوره ها اونجوری نمیشستم به غذا خوردن که ۵۰۰ الی ۹۰۰ کالری میخوردم انقدرم راجبش تو نت و سایت میخوندم بعد اون موقع انگیزه داشتم که اتفاقا تونستم همچین کاری کنم الان انگیزه ندارم وگرنه از خدااامه ۱۰ کیلو کم کنم چون ۱۰ کیلو دقیق اضافه. وزن دارم 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
عزیزم  درسته کم میکنی  ولی بعدش وزنت دو برابر برمیگرده  میتونی از پزشک تغذیم هم بپ ...

نع عزیزم اگر بعدش ی دوره تثبیت وزن گرفته بشه دیگ برگشت نداره من دوستم به مدن ۴۰ روز گرفته کاملا لاغر شده پوستش شفاف و عالی شده و اینک صحیح و سالمه یک ماهی هست رژیم رو ول کرده وزنش بازگشت نداشته الانم داره تثبیت میگیره 

شما نوشتی فقط اب گاهی عسل!!بنظرت تا ۴۰ روز دوام میاری؟؟دیگه تحقیق و مطالعه نمیخاد!!!انشالله موفق باش ...

این رژیم کتابش موجوده سایت های معتبر موجوده و من با چشمای خودم دیدم یکی از دوستان گرفته بعضی چیزا به ظاهر سادس ولی تحقیق لازمه مرسی از نظرتون

نه آخه خیلییییی سخت بود با این حال سه تا دوره سه روزه گرفتم تازه یک ساعت پیاده روی تندم میرفتم و اون ...

اگر دوستان پایه باشن گپ میزنیم برای انگیزه و شروع میکنیم خواستین میتونیم باهم ام شروع کنیم 

اگر دوستان پایه باشن گپ میزنیم برای انگیزه و شروع میکنیم خواستین میتونیم باهم ام شروع کنیم 

خیلی دوست دارم بازم شروع کنم هم کاهش سایز خوبی داره هم وزن هم آب بدن تامینه 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
خیلی دوست دارم بازم شروع کنم هم کاهش سایز خوبی داره هم وزن هم آب بدن تامینه 

@X__Girl_Tanha_16

این آی دی روبیکا منه خواستی پیام‌بده من از فردا استارتشو میزنم دوره های ۱۰ روزه میگیرم یک روز ۶۵۰ کالری الی ۱۰۰۰ کالری و دوباره ی دوره ۱۰ روزه آب درمانی خواستی پیام بده گلم 

من دوستم ۴۰ روز گرفته کامل لاغر شده صورتش نگم براتون پوستش شفاف و عالی شده خودش ام صحیح و سالمه  ...

انشالله که ما هم جواب بگیریم ولی من فقط قصدم ۱۰ روزه هست

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
@X__Girl_Tanha_16 این آی دی روبیکا منه خواستی پیام‌بده من از فردا استارتشو میزنم دوره های ۱۰ روزه م ...

باشه حتما عزیزم امشب بهت پیام میدم