2777
2789
عنوان

قد بلند ژنتکیه؟

538 بازدید | 11 پست

امروز یه خانوم و اقایی دیدم قدشون حدودا ۱۵۰ . دوتا پسر داشتن از منی که ۱۶۹ هستم بلندتر بودن. 

بجز امپول که توو سن رشد تزریق میکنن چه چیزایی موثره؟ مثلا میگن شیر و ... من از نظر تغذیه از بقیه دخترای فامیل بدترم. ینی در واقع چیزای مفیدو دوس ندارم😂 ولی قدم از همشون بلندتره و سنم بیشتر نشون میده و ازشون زودتر ازدواج کردم. 

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

افرین چ کمالاتی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کدوم کمالات😂

این ک قدت بلنده و زود شوهر کردی انگار داری پز میدیا

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نسل جدید به علت تغذیه ی بهتر قدشون بلندتره، ۱۶۹ واسه پسر که چیز خاصی نیست 

من ۱۶۹ هستم. اون دوتا پسر از من بلند تر بودن مثلا ۱۷۵ اینا

نمیدونم ولی بنظرم تغذیه ها بدتر شده😂 قبلا چیزای محلی و میوه های طبیعی و ارگانیک و ... ولی الان همش فست فود و چربی و هله هوله و میوه های سم زده 

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

این ک قدت بلنده و زود شوهر کردی انگار داری پز میدیا

نه بخدا😂 اصلا همچین قصدی نداشتم 

چ فایده وقتی خودم ارزوی قد ۱۶۰‌ دارم😐 دعا دعا میکنم دخترای ایندم قدشون ۱۶۰ باشه

من ۱۶۹ هستم. اون دوتا پسر از من بلند تر بودن مثلا ۱۷۵ اینا نمیدونم ولی بنظرم تغذیه ها بدتر شده😂 قب ...

بود ولی مردم مگه چیزی گیرشون میومد با ده سر عائله و درآمد ناچیز... جنگ جهانی بوده... همه نه ولی اکثریت تغذیه خوبی نداشتن... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
بود ولی مردم مگه چیزی گیرشون میومد با ده سر عائله و درآمد ناچیز... جنگ جهانی بوده... همه نه ولی اکثر ...

اره درسته