2777
2789
عنوان

ثبت نام ماشین

201 بازدید | 21 پست

بچه ها مگه نگفته بودن 16ام ثبت نام ایران خودرو 

پس چرا چیزی نبود امروز 😢😢

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایران خودرو نه سایپا امروز ثبت نامشه ایران خودرو دیگه معلوم نیس امسال باشه 

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه
ایران خودرو نه سایپا امروز ثبت نامشه ایران خودرو دیگه معلوم نیس امسال باشه 

سایپا چفدر قیمتاش فرق داره میدونید ؟جدول قیمتاش پیدا نمیکنم همش فکز مبکنم قیمت بازاره 

پس اون ک میگن دوستان20ام چیه

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »
سایپا چفدر قیمتاش فرق داره میدونید ؟جدول قیمتاش پیدا نمیکنم همش فکز مبکنم قیمت بازاره  پس ا ...

والا سایپا  فقط کوییک هستو ساینا با شاهین جی 

همیناس فقط ..من تو سایت دیدم  ولی نوشته بود ایران خودرو فعلا ثبت نام نداره احتمالش هست تا سال بعد

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه